Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
Lesley kiralık ücreti verilip yollanmalı. Boşa kontenjanı kaplar.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu salmışlikla sakatlanır zaten. Nhaga bu snee oynar artıkBen nhaga kiralansin dedim ama begenmedigimden değil oynatmayacak doğru dürüst. Torreira satilabiliyorsa hemen satarim
Torreira Yi satmakmi?Omurganın en önemli ayaklarından birisi .Ciddimisin?Ben nhaga kiralansin dedim ama begenmedigimden değil oynatmayacak doğru dürüst. Torreira satilabiliyorsa hemen satarim
Aurier i de bir izleyemedik. Tottenhamda oynamıştı herif bizden önceŞimdi panik transfer zamanı hoşgeldin Cuesta, Aurier, Ndombele bebekler
bak gördün müDaha girer girmez sanırım rakip sol bek yanından yürüye yüreye geçti pozisyon oldu... Torreira olsa burada "bak gördün mü" yazıyor olurdun ama takıntılı ve kötü niyetlisin...
Not: Torreira bugün özellikle 2. yarı rezalet oynadı...
he fildişili hatırladımBoey yerine aldığımız ama oynatmadığımız sağ bek
evt mesajıma cevap verecek misin? İftira atıyorsun sonra kaçıyorsun sana kanıtları sundum.Lesley kiralık ücreti verilip yollanmalı. Boşa kontenjanı kaplar.
Çok haklısınız. Kötü oynayabilirler.. ama ellerinden geleni yapacaklarından eminiz sonuçta. Savaşacaklar hep. Kadro derinliğinde ne kadar bu mentalitede oyuncu o kadar iyi!Kim ne derse desin
Kazım, Jankat, ngaha bu herifler benim nazarımda gayet iyi herifler. Yedeklerde bu herifler olmalı içi geçmiş futbolu bırakmış antinutellalar değil.
3 kuruşa oynayıp ışık saçıyor elemanlar.
Görürsün doktorumOkan yollanmasını istiyor Nagayı tutar Okan’a teneke bağlar yollarım
onlarla oynarsa hızlanır mı diyosunUcugavucuvayı davinson ve sinbo sahadayken oynadığında değerlendirmek lazım bence