Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Villarreal | MS | 8 Ağustos | TV100

Nhaga rotasyon olsun yeter.

Sizde de kafa gitmiş yav Nhaga 11 oynasın vs

bize 3 sene önceki Torreira gibi adam lazımken Nhaga 3 sene önceki Torreira’nın henüz yarısı bile değil.

Valla barcelona, r.madrid, m.city, psg gibi takımlarda bu tür gençlere çok ciddi süreler veriyorlar. Hatta eski galatasarayda böyleydi..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onların aldığı gençler süper yetenek, 18 yaşında bile 25 yaşında topçu gibi sahada sırıtmayan oynayabilen gençler. Sen öyle topçu alamazsın. Real arda güler gibi bir yeteneği bile 1 sezon hiç oynatmadan önce hazırladı sonra oynatmaya başladı

Takım böyle devam ederse osimhen devre arası kesin gider

Okan Buruğa kimse sormuyor bu takım 4 senede ne oynuyor diye. Şimdi 4 sene şampiyon yaptıcılar gelir. Sormadım farzedin

Torreira Yi satmakmi?Omurganın en önemli ayaklarından birisi .Ciddimisin?
Yerine iyi adam almak sartiyla söylüyorum yoksa kalsin. Abi bu oyun tarzında çok yavaş kalıyor hep rakibin arkasındaki torreirami çokta savundum. Adam ırgat gibi oynuyor ama performansı iyice düştü.

Herifler bizden daha büyük klüp gibi oynadı.Bizde üstümüzde özgüvensizlik çok fazla.Klüp içerisinde ciddi yanlışlar var.

Trabzonun scout lari kimi izliyorsa alın gelin verin scout lara 1 milyon euroya ucuzundan 5 tane topçu alın gelin. Sorgusuz sualsiz.

Neye cevap vereyim? Hakaret sen de etmişsin. Sonra beni tehdit ediyorsun burda. Atarım diye.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav dalga mı geçiyon adam bana hakaret ediyor ne yapacam niye sineneye çekecem ki hayırdır yav. sana biri hakaret etse ortalığı ayağa kaldırırsın. tehdit ediyor diye raporlamayı biliyorsun hiç bir şey dememe rağmen. kusura bakmada mı diyemiyorsun bana hakaret eden adamı savunmaya geçiyordun adalet temsili kesildin. sana kanıtladım hala kıvırıyon sende etmişin diye. adam bana 2-3 mesaj giydirsin biz bir şey yazmayalım mı?

Daha sezon bitmeden bu takimin merkezi komple yenilenmeli diyenler hakliymis. Yapmadik bunu ve bedelini odeyecegiz gibi duruyor

Geri
Üst Alt