Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-3 Dinamo Kiev | MS | 14 Nisan | GS TV/TRT Spor

Çok kötü oyun yoktu ama eksik yönler sen hücum yaparken adamları 4 e 3 yakalasan öyle bi geri koşan oyuncuları oluyor bianda onlar seni 9 a 3 yakalıyor ,bunu oyuncularımız rakibe yapmadığı için 3 gol yedik, bireysel hata çok yapılıyor bu da oyuncularla alakalı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Morutan Hamza ve baran oldukça göze battı.. Barışı pek beğenmedim ama muazzam bir gol atması özgüvenini katkı sağlayacaktır..

2. yarı iyi oynadık
pulgar denilen malın çıkması da bunda etkili oldu sanırım

hamza(y)
baran:unsure:
beknaz :unsure:
zeki mert(n)
emir tintiş(n)
jankat:berkan:

şimdilik durum bu altyapıdan kaleci çıkaramicaz ama artık emin oldum bu konuda

Barış sen futbolcuysan ben atom mühendisiyim.
Ayrıca semih seni kim aldıysa irdelenip bu transferde kim ne kadar götürdüyse mahkemeye verip süründürülmeli. Bu parazitin menajerine birde para verildi.

Takımın yüze 75 i böyle işte.oyüzden hocalar bu oyuncular durduğu sürece değişecektir ,terimi es geçiyorum çünkü kadro mühendisliği ve yıllardır oturtmamış bi oyun yüzünden gitti.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Morutan sprint atarak ceza sahası yayına geliyor o anda oradan yardırıp ceza sahasına girmesi gereken tek kişi var var ve bunu yapsa pozisyon gol ile sonuçlanacak ama olur mu topu alacak mal gibi bakacak çalıma girecek dönecek.
İşte bu yüzden senden bir bok olmaz bay. Buna verilen parayı da kalbimize gömüp sözleşmesi fesih edilmeli, ulan insan bu kadar mı utanmaz ole

Kaptan Arda çocuklarıyla birlikte jübile yapıyor gibi
23A37E34-8144-45B6-A07A-D95FF2DE0943.webp

Son düzenleme:
Bu takımda 1-2 tanesi hariç yerlilerin alayı defolup yerlerine kiradaki ve altyapıdaki yerliler monte edilmeli.

Geri kalan, semih, arda, ömer, bay, kılınç falan kim varsa takasta kullanılmalı

Geri
Üst Alt