Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-0 Diósgyőri VTK | MS | 8 Temmuz | Smart Spor

Tarık falan giriyor :d

Rodrigez'in özverisi çok güzel, adam oynamak için yırtınıyor resmen

Ortasahada daha canlıyız. Savunmada sadece Maicon farkı var.

Bunun dışında çok geveleyerek ceza alanı içinde yeterince pozisyon üretememe aynen devam ediyor. Mesela ne beklerimiz ne de kanatlarımız çizgiye inip doğru düzgün tehlike yaratamadılar. Hani kenardan bir bindirme ile orta yapılıp içerde 3-4 oyuncuyla bulunup gol kaçırdık olmadı mesela.

Savunmada hatalar devam ediyor bireysel olarak. Yan toplarda da vurdurduk genelde.

Bireysel performanslar umut verici Maicon, Tolga ve Garry için.

Bunun dışında geçen senenin aynısı.

hala bitmedi mi mac gencler

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

tudorun tshirtü çok iyi store da varmı aceba

Maicon maşallah Beckham gibi pas dağıtıyor.

Umarım sakatlık yüzü görmez.

Yeni Melo hayırlı olsun.

Şu Emrah Başsan Sinan'dan daha iyi futbolcu.

maci izliyorsun degilmi ? :d yazacagini dogru düzgün cevap yaz sn. Sisman

izliyorum o yüzden gülüyorum 2. hazırlık maçımız ve gayet iyi mücadele ediyor ve oynuyoruz. Sen lign 5. haftası oyunu özlemi içindesin muhtemel ama futbol gerçeklerinde hayallerinin gerçekleşmesi zor kardeş :D

izliyorum o yüzden gülüyorum 2. hazırlık maçımız ve gayet iyi mücadele ediyor ve oynuyoruz. Sen lign 5. haftası oyunu özlemi içindesin muhtemel ama futbol gerçeklerinde hayallerinin gerçekleşmesi zor kardeş :D

adam taktik anlamda 0. Gecen seneye göre degisiklik var mi ? Sadece fazla kosuyoruz o kadar. Maraton ekibimi kuruyorduk benim haberim yok

Tolga Ciğerci bildiğin DMC iken biz adamı MC olarak oynatıp oyun kurmasını vs bekliyoruz esas sıkıntıda burdan kaynaklanıyor

4-3-3 oynarsak, DMC pozisyonunda iyi iş görebilir belki onun haricinde merkez orta sahaya koyup eksta işler beklersek hayal kırıklığı olur.

maicon beklediğimiz herşeyi yaptı şuana kadar

Geri
Üst Alt