Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-0 Diósgyőri VTK | MS | 8 Temmuz | Smart Spor

Bu sezon carole ile bitmez adam 5 metre ötesine top atamıyor.Ayrıca 2 orta saha almadıktan sonra bu sezon yalan olur.Donk tolga selçuk ile gitmez bu sezon.Macar takımına bile bu kadar pozisyon veriyorsak sezon başlayınca neler olur kim bilir.

garry tolga ahmet maicon eren'i beğendim fena değillerdi.

2 bek ve kesinlikle ortasaha kanat trabsgeri şart görünüyor

DEO2YHqXcAAOLJx

Rakibin güçsüzlüğünü bir kenara bırakırsak şu an takımın en iyisi Ahmet ve Tolga..Uzun aman sonra sağa kanada gelen bir 10 numara görmekte bir değişik geldi gözüme

Maicon fena degil ama yaninda ve onunde oynayanlar biraz akilli olurlarsa atacagi paslari yakalayabilirler.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

İlk yarı

Maicon değerlendirmek için erken ayağı iyi gibi ama defansif yönünü çok göremedim
Belhanda oyun içinde çok kayboluyor oyun kurmada daha etkili olmalı
Garry takımın en isteklisiydi, biraz daha uyum sağlayabilirse takıma en göze batan ismi olabilir takımın
Donk fena oynamıyor korkarım ki takım bu oyunla bizim yönetim ortasaha takviyesi yapmaktan vazgeçebilir
Tolga iyi oynuyor, basıyor, ediyor ama top kullanma özelliği çok kötü
Eren geçen yıldan daha kötü durumda toplaması lazım kendini
Ahmet Çalık nötr, çok sırıtmadı her iki anlamda da
Linnes bu adam sol bek bence kesinlikle orada daha iyi ya da önünde Sinan ruhsuz bir şekilde oynadığı için öyle göründü.
Carole defansif olarak hep kötüydü ama en azından sağlamdı, çıkarken falan top kaybetmiyordu ilk geldiğinde onu özelliğini de unuttu paşam
Sinan ilk yarının açık ara en kötüsü, bu kadar yetenekli olup bu kadar sorumsuz olmak yazık ediyor kendine

Ve Muslera seni bu takıma kazandırandan Allah razı olsun :hat:

TOLGAya biri sunu desin

- sut cekme
- calim atma
- artistlik yapma
- frikick cekme
- penalti cekme

sadece kos, pres yap. zaten Allah hic bir yetenek vermemis ki. Ne bir orta nede iyi bir sutu var.

Bekler ileri çıkamayınca oyun orta sahaya çok yigiliyo yükü azaltacak iki bek lazim hele carole çok kopuk eren mücadeleci ama çok eksik lines yedek olur 2 bek bi sağ kanat 2 orta saha 5 oyuncu ile tamamiz

Ahmet fazla kilolari veriyor uzun kollu giymiş zaten tosun iyi is yapacak :D

Farklı maç izledik galiba geçen seneden oyuncular dışında oyun stili farkı yok takım hala durağan oynuyor bu eğer ümit verdiyse bitmisiz biz. Karşı salvo verecek olanlar önce geçen seneki hazırlık maçlarımızı izleyip salvolarsa sevinirim.

Facebook'da gördüm :D

Rodrigues toptan hızlı koştu bi ara topu unuttu :)

Geri
Üst Alt