Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-0 Diósgyőri VTK | MS | 8 Temmuz | Smart Spor

hazır belhanda sakatken 2.yarı 4-4-2 ye dönelim daha kompakt bir diziliş 4-2-3-1 de alan çok genişliyor sevmiyorum

Garry konya maçında fırtına gibiydi ve o maçta bruma yasin kart cezalisıydı bruma takıma döndükten sonra garry garryledi bu sene solda güvenirsek boşa çıkarmaz güveni gibi yasin garry sol için yeter gibi sağ kanat boş bekler yok ve orta saha

Lemina +Tolga en azından olmalı. Tolga sakatlanmaz inşallah yine. İstikrarlı oynarsa etkili önlibero olabilir. Box to box lemina veya ımbula. Yedek genç.

Son düzenleme:
Arkadaşlar kimseye haksızlık etmeye lüzum yok. Sneijder mevzusunda en Sneijderci benimdir belki de ama bu Belhanda'yı, Maicon'u, Garry'i ve o olay dışında bir anda Tudor'u gömmeyi gerektirmez. Eleştirileri biraz daha konu özelinde yapmak, büütün sezon takımı taşıyacak isimleri gömmemek gerekir diye düşünüyorum. Daha ilk maçtan bunlara gerek yok

Youtube yayin kalitesi kotu periscope da bi kac yayin var onlar gayet iyi

ilk yarı değerlendirmem:

takım olarak yaratıcılık sorunu yaşadık. orta sahadan topla gidecek oyuncu ve pas-hareket dengesine sahip bek sıkıntısı bariz şekilde görünüyor.
- carole de linnes de bu takımın as 11 oyuncuları değil.
- tolga defansif açıdan ne kadar mükemmel olursa olsun kazandığı topları basit oynamadıktan sonra bir anlam ifade etmiyor ama takımın en iyilerinden
- ahmeti çok beğendim fizik olarak kuvvetlenmiş.
- maiconun top kullanma becerisi ve soğukkanlılığı göze çarptı.
- rodrigues takımın en iyisiydi. çok kuvvetli ve süratli. ancak her süratli oyuncunun yaşayabileceği son tercihte hata sıkıntısını yaşadı. bence hiç önemli değil çünkü önemli olan denemek ve o da bol miktarda sprint ile sürekli denedi.
- sinan kesinlikle kafada bitirmiş bizi en kısa zamanda ayrılmak lazım teklif varken.
- belhandanın en dikkat çekici özelliği top kontrolü. başka bi özelliğini göremedim.
- donk çöp
- eren idare ederdi.

Garryden faydalanmak istiyorsak yaninda oyunu iyi okuyan oyuncular oynamasi lazim. Garryde kanat icin gerekli her turlu ozellik var ancak mental olarak iyi degil.

Flaş | Igor Tudor,Sevilla'nın sağ beki Brezilyalı oyuncu Mariano'nun kadroya katılmasını talep etti.( Ali Naci Küçük-Hürriyet)

Maicon'un hiç beklenmedik bir anda hata yapma olasılığı olabilir..Denge konusunda problemi var gibi

Carole ve Linnes iyiydi valla yükleneceksiniz ama adamların adı çıkmış biraz.

Geri
Üst Alt