Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-0 Diósgyőri VTK | MS | 8 Temmuz | Smart Spor

recepe hayran mı oldunuz?yunus oynasa idi.düşünemiyorum bile:D daha bunun atalayı ve melihi var...

maicona aşık olanlar çıksın beyler konu kasıyor

Tolga gerizekalısı biraz adam olmuşa benziyor yanlız.Her şekilde kız Selçuka tercih ederim.Yanına Asamoah gibi biri alınmalı.Terciğim 2 orta saha tabiki.Garry de bence solda iş yapar.Maicon Serdar ikilisi iyi.2 tane acil bek alınmalı.Linnes ve Carole ikilisi çöp oğlu çöp.

maicon tekniği ,pasları müdahaleleri süperrr

Belhanda'nınkini gördüm bir şeyi yok gibi de, Eren'e öldü diyorlar? Ne oldu tam olarak? Yetişemedim?

bişeyi yok ya ölmüş gibi bağırdı sonra yürüye yürüye saha dışına çıktı bence çok birşeyi yok ayağı koptu sandık klasik eren sakatlık numarası yapmayı seviyor

Belhanda adına üzülüyorum yeminle. Adam Sneijder olayından dolayı mimlendi resmen. Galatasaray'lı geçinip, adamın sakatlığına sevinenler var. Bu nasıl bir zihniyet anlamıyorum.

maicon tam aradığımız stoper cuk oturdu diyelim
gomis çok ksliteli topçu belliki ama fazla egoist geldi bana. drogba gibi yapacaksa işimiz var.
belhanda pek bir renk vermedi. şuanüç transferimizden ikisi tutacak gibi ama belhanda soru işareti.

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomis çok kalite adam yanlız.Onca maç eksiğine rağmen topu alıp dönüşleri insan izlerken hemen kaliteyi anlıyor.

Galatasaray Sozluk maicon başlıgındaki şu yorumlara bakın Allah askına.Allah belanızı versin sizin,fenerbahce sözlük gibiler.

Geri
Üst Alt