Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tayyipçimisin
Biraz sert bir darbe aldı belhanda dan daha ciddi gibiReys ne olmuş olabilir, baldır arkasını tutuyor
Bana da rodeigues öyle geldicarole vücudunu dahada geliştirmiş yiğidim <33
![]()
futboldan bok anladiklari yok ve bu isten para kazaniyorlarVatan gazetesi GS muhabiri daha gençken bu işi bırakıp ticarete falan atılsın. Selçuk olmadığı için takım oyun kuramamış![]()
![]()
Yan bağları esnemistir .çapraz bağlar ciddi zarar görmediyse sıkıntı yok .yine de 2-3 hafta off olabilirG.Saray Kulüp Doktoru Yener İnce, Younes Belhanda'nın durumunun ciddi olmadığını, Eren Derdiyok'un ise dizinin dönmüş olabileceğini açıkladı.
carole vücudunu dahada geliştirmiş yiğidim <33
![]()
Yaslilar yoksa eyvallahBen arfa gelirse hucumda ucariz. Yalniz iki tane hucumcu bek lazim bize. Ne yalan soyleyeyim gokhan adriano ikilisi bizde olsun isterdim.
Ben Arfa.koray önliberoda çok iyi oynadı, tolgada iyi oynadı. DMC pozisyonunu halledicez gibi de bize 8 numara lazım. imbula yada lemina alınmalı. donk, tarık, carole, emrah bunlar derhal şutlanmalı. takımda yaratıcılık ve beceri eksikliği var bu çok net. gary dışında heyecanlandıran oyuncu yok. oysa geçen sene sneijder di brumaydı, poldiydi bir kalite vardı. feghouli, 8 numara ve birde becerikli bir ikinci forvet almalıyız
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi