- 3 Temmuz 2012
- 139.488
- 87.931
- 5.338
youtube donmuyor senın net bozukMaç acik kanalda ulan şifreli değil. Tatava yapma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
youtube donmuyor senın net bozukMaç acik kanalda ulan şifreli değil. Tatava yapma
elim primier lig takımı boşuna 6 milyon vermez doğru düzgün sürre alamayan oyuncuya bencede çok iyi emin
Yoo ben toddan izliomMaç acik kanalda ulan şifreli değil. Tatava yapma
At ula link ozamanyoutube donmuyor senın net bozuk
Youtube donmuyor senin nette ihtiyar herhalde.Youtubede izliyorum başka yerde izliyorum hep donuyor. Nerde donmuyorsa at izleyek
Eminin background zaten ofansif oyuncu.Ya ama işte fakir Stones'u nitelemesi de riskli bir niteleme. Stones defansif anlamda bazı defoları olan ama bu sene gördük ki orta saha gibi oynayabilecek teknik becerileri sayesinde City düzeni içinde bir hayli parlayabilecek bir adam. Hem o teknik beceriler Stones kadar üst düzey olmayınca, hem de City gibi makine düzeninde oynayan bir takımda olmayınca sıkıntı çıkarabilir. Stones'un kendisi bile bir alt takıma gitse ve düz stoper oynasa tartışılır hale gelebilir sanki. Ha bu tabi Emin kötü demek değil. Biraz daha üzerine düşülmesi ve işlenmesi gereken bir cevher olabilir. Defansif defolarını daha da azaltırsa ve/veya güçlü yanlarını daha da üst seviyeye çekebilirse (ki gelişiyor gibi şimdiye kadar) o zaman kariyeri sıçrama yapabilir.
Baski altinda donuna etmeye devam ederse olmaz.Rashica gelmeli. Yunusla falan yola cikilmaz
morutanı görmek isterimYedeklerimiz: Jankat, Nelsson, Abdülkerim, Ali Turap, Kazımcan, Özgür Baran, Kerem, Yusuf, Caner, Moruţan, Efe, Zaniolo
Konudan uzaklaşmayalım.Sevmesen de beni
Özledim sesini
Git desem de yine gitmesen
Yusuf'un golü var bellikiyusuf girsin
bakalım futbolu hatırlıyor mu