Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-0 Kisvárda | MS | 10 Temmuz | GS TV

Emre Kılınç maça iyi başladı takımın en iyilerindendi ama sonlara doğru oyundan düştü.
Midstjo vasat, yani ben cicaldau gitmesin derken bundan bahsediyordum vasat oyuncuyu gönderip vasat alıyoruz pek fark yok aralarında. Midstjo giderse eğer onun yerine kesin oyuncu almalıyız diye düşüncesinde olmamamız lazım..
Yunus fena değildi, dubois'i beğendim, emin çok iyi, bu çocuğun potansiyeli yüksek, ayağı iyi ve soğukkanlı, alanını da iyi savunuyor

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başka bir takımda görürsün artik
1641155211411.webp

yer yer bazı ezik maçlarda 3-5-2'ye ne diyonuz.
---nels-emin-abd
boey---------------ang
----xxx---torr---kerem
---zaniolo---icardi

berkan - barış - kaan - dubois - boey => ok.
yunus - mertens - emin => idare.

mitçö - kılınç => satış.
kaleci batu => haberim yok.

Geçen seneyi bile sonuna doğru tam kaldıramayan, sakatlık geçirirse performansı bariz düşen ve doğal olarak 1 sene daha yaşlanan Mertens'le, öyle DK arası, deprem arası inşallah olmayacak, haftada 2, toplam 50-60 maç oynayacağımız yoğun bir sezonun geçmeyeceğini anlamamız. Mertens'le mevkisindeki üreleri eşit ve hatta duruma göre ondan daha çok süre alacak kadar paylaşabilecek bir oyuncu almamız gerektiği net. Bu Mertens değersiz anlamına gelmiyor. Dakikası azalmış bir Mertens daha bile verimli ve faydalı olabilir sahada. Takım içindeki mentörlüğü de cabası. O da farkındadır bence öyle 40+ maç ilk 11 çıkamayacağının...

1 Muslera
2 Nelsson
3 Boey
4 Dubois
5 Torreira
6 Oliveira
7 Zaniolo
8 Mertens
9 Rashica
10 Icardi
11 Angelino
12 Yedek Forvet
13 Paredes
14 Midtsjö/Morutan/Transfer

Kaleye Günay geliyor. Yabanci yok.
Sag ve sol bek tamam. Toplam 3 yabancimiz var.
Stoperde Emin yeterli görülürse 4.stoper olarak kadroda tutulur, yabanciya gerek yok
Forvette 3.alternatif Baris olur, 3 yabanci forvet fazla lüks olur, yani olmaz.
Luyindama ve Cicaldau 1.kamptan önce kesik yedi
Ross kesin gönderilir.

Midtsjö+Morutan ya ikisi gönderilir, ya biri gönderilir.
Ikisi gönderilirse 14.yabanci olarak orta saha / kanat / 10 numara mevkilerinden birine transfer olabilir
Ikisinden biri kaldigi taktirde 14 yabanci fullenmis oluyor.

Icardi ve Rashica'ya imza attirdiktan sonra yapacagimiz 3 transferle birlikte kadroyu daraltmaya ve relax olmaya bakabiliriz.

Geri
Üst Alt