- 3 Temmuz 2012
- 137.888
- 86.798
- 5.338
bu kanatları gorunce saneye ne gerek vardı dıyebılıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Admira macında mı abi ?bu kanatları gorunce saneye ne gerek vardı dıyebılıyorum
Sane bize göz banyosu yaptırır. Rakipleri ise acitirbu kanatları gorunce saneye ne gerek vardı dıyebılıyorum
genelde hazırlık maclarında sıcarızAdmira macında mı abi ?
Bence lazio maçı ölçüt heriflerin 4 milyon değeri var köhn tek başına daha pahalı bunlardan.genelde hazırlık maclarında sıcarız
2 gol atti diye en saglam bölgemizde 3cu alternatif olarak mi kalacak?KÖHN NAH YOLLANIR NAH
Metehan bek oyuncusu için yeterince kivrak degil, hizli bir kanat oyuncusu feci yipratir kendiniGeçen seneden beri diyorum Metehan sağ bekte çok iyi.
Bir kere ayakları çok temiz. Fizik sorunu yok. Kesinlikle değerlendirmeliyiz. Yedekte sorun çıkarmaz.
O kadar degilbu kanatları gorunce saneye ne gerek vardı dıyebılıyorum
Bence Eren Jakobs'dan da iyiVallaha jacops şu anda en iyi sol bekimiz. Ama sakatlik yaşama riski hep sorun. Jakops için Milan dedikodusu vardı. Eren ve köhn sol Beki taşır bence
Jakobsa 10+ teklif dogruysa yollarim. Cok iyi oyuncu ama cok sakat2 gol atti diye en saglam bölgemizde 3cu alternatif olarak mi kalacak?![]()
Kohne vermesi lazimdi pasiforvetsiz oynuyoz
zaniolo pek yok