- 2 Temmuz 2011
- 137.268
- 58.431
- 5.488
Yorgunluk var dogru,zaniolo ve yunus birebir de çok bocaladi ama zaniolo ayakta kaldı hep
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet kötü zanioloÇok beklersin..
Hep ezbere yorumlar.
Zaniolo kötü ama sara uçuyor ..
Duran top dışında asist sayısını da yükseltmeli ama bukadar teknik ve zeki oyuncu iyi şut da atmalı gol sayısını da yükseltmeli. Torreira bile gol atma konusunda sara'dan daha becerikli şuancok gol attırcak
Farketmez sergie. Bana hic umut vermiyor. Cok hantal, calim atamiyor. Denk getirirse bi ṣutu var. Bize kanatda yaramazForvetsiz oynuyoz
Bence herifin skillerin de yok bu özellik, fb'deki fred'de aynı cezaalanında düşen toplayın alayını ya trübüne gönderiyor ya da ölü top atıyor kaleye : DYav sara zeki ve teknik topçusun ama nasıl şut ve gol atmayı bilmiyorsun. Aklım almıyor
Yedek kadroyla böyleysek.Gavurlar nasıl kapaniyo ya
önünde 2 milyon kişi varken şut çekmeye çalışmak nedir arkadaş ya
Sara'nin kaçırdığı goller hele geçen ligde çok basit bir kafa vardı yani Hürriyet gücer filan atar adam heyecanlanıyor gibi sanki ilginctir ilk defa gol atacak gibi o vuruş anina kadar iyi ama o an halı sahada pozisyona girince heyecanlanan dayılar gibi aslında Kadıköy deplasmanında ne güzel köşeye bırakmıştı tam Avrupa takımından bizim yiyeceğimiz bir gol atmıştı ama bir daha göremedikYav sara zeki ve teknik topçusun ama nasıl şut ve gol atmayı bilmiyorsun. Aklım almıyor
zani kendini göstermek için böyle bazen saçma çalıma giriyor.Daha basit oynamalı ama hızı ve hırsı mükemmel ama eyüp ve yusuftan benimde gram umudum yokzaniolo
yusuf
deh
Bu adam norwich'de atıyormuş amaBence herifin skillerin de yok bu özellik, fb'deki fred'de aynı cezaalanında düşen toplayın alayını ya trübüne gönderiyor ya da ölü top atıyor kaleye : D
Kaybol recepzaniolonun biletini kestım sergen cabalama