Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen tek başına aldı.3-4 yıldır asla izlemediğimiz oyuncu.Birden uçup kaçıcak.Bu herife verilen ilk 11 ile kaybedeceğimiz avrupa maçları ve ligde yenecek ataklar çok belli.3 sene önce 21 yaşında tek başına konferans ligini aldı. 2 aya vazgeçilmez olur
Donanımhaber jk forumunda yazmışlar bencede köhn gibi oyuncuları yok : D
Ekli dosyayı görüntüle 295470
iyi. çevikliği geri dönmüş sakatlıktan sonra iyi değildi bu özelliğibeyler sara nasıldı
Önyekúrú mu?
iyi. çevikliği geri dönmüş sakatlıktan sonra iyi değildi bu özelliği
Ben altyapılardan beri tanıyorum da o dönem gösterdiği potansiyelin çok gerisinde ama bu haliyle dahi iyi.Efe zaten kaliteli topçu bizimkilerin gaza gelmesi torpilli diye…
Oyuncuya laf etmeyeyim de 2 senedir nerede? Efe boş torpilli zani müthiş topçu…3 sene önce 21 yaşında tek başına konferans ligini aldı. 2 aya vazgeçilmez olur
He oldu. 17 milyon euro bağladığımız tarihimizin en pahalı 2.oyuncusu gitmeli. Aynen. Hocan futboldan anlamıyorsa yapacak bir şey yok. 300 milyon euroluk kadroyu rigas, sparta prag ve az gibi takımlara rezil ederek eleten hoca bozuntusunun tercihlerine göre futbolcu değerlendirilemez. Herif zalgirisi bile kıç zoruyla eledi. Okanin tek bir seçimine güvenmem. Tek gerçek GALATASARAYZanyolo gitmeli
Aynen sağa sola pas at çok iyi. Bomboş torpilli oyuncu
Yok ya biz bilmiyoruz bu oyunu…Ben altyapılardan beri tanıyorum da o dönem gösterdiği potansiyelin çok gerisinde ama bu haliyle dahi iyi.