Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Admira Wacker | MS | 20 Temmuz

Maci listesinde olmayan bebe giriyo

Oglum batuhanin ne işi var bu takımda hala onu sorgulayın

Boynu
Çok üzüldüm gerçekten. Muhtemelen gol yediği için üzgündü, hani ekstra bir şeyler yapma çabasındaydı. İnşallah bir şeyi yoktur.
yediği golde kendisinin hatası yok ki
Hatalı çıktı ayaklarını uzat gitsin en kötü kırmızı yersin
Boynu kırılmadığı için şanslı ikiye bölündü adamın vücuduyla kafası

He oldu. 17 milyon euro bağladığımız tarihimizin en pahalı 2.oyuncusu gitmeli. Aynen. Hocan futboldan anlamıyorsa yapacak bir şey yok. 300 milyon euroluk kadroyu rigas, sparta prag ve az gibi takımlara rezil ederek eleten hoca bozuntusunun tercihlerine göre futbolcu değerlendirilemez. Herif zalgirisi bile kıç zoruyla eledi. Okanin tek bir seçimine güvenmem. Tek gerçek GALATASARAY
Beyefendi sakin olunuz

Boynu

yediği golde kendisinin hatası yok ki
Hatalı çıktı ayaklarını uzat gitsin en kötü kırmızı yersin
Boynu kırılmadığı için şanslı ikiye bölündü adamın vücuduyla kafası

Bakamadım sonrasına içim almadı, bacağını kolunu falan oynatabiliyor di mi? Böyle kazalarda ölümden çok felç kalma yaşanabiliyor

S sportuna sokayım.Adam gibi maç izleyemiyoruz.D smart bitti. Bu başladı.Birde sarana ait kanal..Kimin umrunda ki..

Efe çok kötü, Jelert'in aldığı topu karşıya hediye etti resmen, baktı karşısı almıyor ben alayım vereyimd edi sanırım.

S sportuna sokayım.Adam gibi maç izleyemiyoruz.D smart bitti. Bu başladı.Birde sarana ait kanal..Kimin umrunda ki..
Neyse ki Avrupa maçları TRT'de , Lig zaten Digitürk devam. TRT'nin Avrupa maçlarını bir daha bırakacağını sanmıyorum ciddi bir reklam geliri potansiyeli var.

Geri
Üst Alt