Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Admira Wacker | MS | 20 Temmuz

Omurilik ve sinirler hasar alması durumunda felç olur. İnşallah öyle birşey yoktur, çok ağır olur Allah muhafaza..
Ben de çok tırstım ama ayağa kalktı yürüdü bir miktar… yersen sekip diğer tarafa düştü çocuk…

Ben de çok tırstım ama ayağa kalktı yürüdü bir miktar… yersen sekip diğer tarafa düştü çocuk…
İzleyemedim ama şerbetliyim bu konuda :( Allah düşmanımın başına getirmesin. Ayak ve el hareket ediyorsa sıkıntı yok. İnşallah kırık filan olmamıştır boyunda. İnşallah bir sıkıntı yoktur.. gelmiş geçmiş olsun diyelim..

Arda Ünyay bu fizik, sıçrama, çeviklik, çabukluk ve en önemlisi bu özgüvenle bu snene takım rotasyonunda yer almalı

Efe Akman da değişik bi özgüven var, babası da öyleydi kendini xavi sanıp her topu almaya giderdi. Hiç bi zaman kaçarak saklanarak oynamazdı.

İyi aşılamış oğluna. Bide eyüp aydına bak. Resmen bana atmayın da topu kaptırmıym diye oynuyor

Arda,yunus ve köhn hazir durumdalar

Belli ki tatil de calismislar

Avusturya olayi bitti mi 1 mac daha var mi orda

tebrikler galatasarayım

Avusturya olayi bitti mi 1 mac daha var mi orda
images

Takımı hem Ümraniye hem de bu maçta çok beğendim. Bireysel anlamda kötü olan 1-2 oyuncu var sadece onlarda zaten kafada bitirmiş adamlar.
Bunun sebebi mutluluk, takım iyi herkes buna dahil olmak istiyor.

Geri
Üst Alt