Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Eskişehirspor | MS | 27 Temmuz

yalnız dikkat ettim oyuncular cok agır eleme macında da böyleydi acaba asırı yükleme yüzündenmi böyle

en hareketli adamlar bile belini zor döndürüyor

namussuz belhanda nasıl araya bırakıyor be,sağa ve sola kanat aldıkmı fena olacak

Maçın geniş özetini izleyince skor aldatıcı aslında. En az 7-8 atabilirmişiz de Gomis bayağı vasat kalmış. Mariano da etkili oynamis. Şu ana kadar 4 transfer yaptık en çok Belhanda eleştirildi ama adam klas belli yani sanki Gomis daha büyük hayal kırıklığı olacak. Oncelikle o saçları kesmesi lazım kafa topu vuramıyor çok gol kaçar

bize bir tane Burak Yılmaz tipi savunma arkasına sarkan forvet lazım arkadaşlar Belhanda efsane ara pas yapıyor

ilk yari 10-0 bitmesi gerekirken 0-1 bitmis
oynanan oyun cok cok iyi ama rakip düsündürücü iste
su maci eskisehir yerine orta sinif bir alman takimi ile yapsaydilar baya umutlu olurdum simdi
Donk bile 2-3 tane güzel pas atmış adamların defansı evlere şenlik. Akhisar yerine ciddi bir takımla oynasak daha iyi olur

Maçın tekrarını izliyorum da Donk bile Selçuk'tan daha fazla katkı veriyor.

Gomis çok kaçırmış hemen eleştiriler başlamış ama istekli ve ruhlu oynuyor, pozisyona girebiliyor yani. Min 20 gol atar bu sezon liderliğe oynarsak

Madem kamera özet için yerleştirilmiş, bok mu var da gs tv 90 dakika yayın yapmıyor ben anlamıyorum bu işi

Yeni transferler gayet iyi dikkat çekiyorlar. Orta sahaya 2 adam gelince umutlanabiliriz takımdan.

Mariano da gayet iyi. Yeni transferler ile uyum yakalarsak güzel futbol izleriz.

gomis konusunda en ufak şüphem yok. bazı yorumlara bakıyorum facebook sayfalarında falan yok gomis bitiriciliğini geliştirmeli falan yazıyorlar. şaka gibi. toparlanacaktır en yakın zamanda.

Geri
Üst Alt