Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Fiorentina | MS | 31 Temmuz | Spor Smart

Kötü oynanan, rakibin daha etkili olduğu bir deplasmandan kaliteli ayaklarla 3 puan alırsın ya, işte öyle bir ilk yarı oldu.

Dubois, Oliviera, Seferovic güzel transferler sakatlik sorunu yasamazlarsa. Ligin epey uzerinde kaliteye sahipler. Ancak hala bu kalitede 3-4 transfere ihtiyac var. Emre Akbaba'ya guvenirsek facia yasariz.

Orta saha meselesi bir sekil hal olacak mecbur. Bu kez henüz daha erken evet ama bence kanatlar biraz canimizi sıkacak gibi geliyor. Umarim yanilirim.

Bu adamın yanına dediğim gibi bir bitirici alınırsa 3.5m€ ile bize 20m€ da kazandırtır. Elimde şöyle bir adam varken bir saniye düşünmem gider hareketli iyi bir bitiriciye para harcarım. Hem Haris'in üzerindeki yük, baskı azalır hem de Haris ile birlikte bitirici forvet değerine değer katar. Maşallah diyelim. Çok da şey yapmayalım da şimdi ♥ 🧿
Daha önce yazdım, Plea'yı alabiliyorsak alırdım. Tek oynar, birlikte oynarlar vs. Tamamlayıcı bir santraforla çok başka şeyler konuşuruz.

Bu adamın yanına dediğim gibi bir bitirici alınırsa 3.5m€ ile bize 20m€ da kazandırtır. Elimde şöyle bir adam varken bir saniye düşünmem gider hareketli iyi bir bitiriciye para harcarım. Hem Haris'in üzerindeki yük, baskı azalır hem de Haris ile birlikte bitirici forvet değerine değer katar. Maşallah diyelim. Çok da şey yapmayalım da şimdi ♥ 🧿
Aslında Pedro tam tarif ettiğiniz profilmiş.

seferovic mirin kirin sakat cop diyen adamlar sahneye alalim

Dubois çıkana kadar çok iyidik. Çok abartılacak bisey yok diye düşünüyorum yürüyerek cikti sahadan.

Seferoviç sakatlanacak diye tırsıyorum. Ikinci yarı oynamasa mı acaba...

Kaliteli topçu farkı. Kötü oynarken de gol bulmanı sağlıyor işte, bide şu orta saha işini tam çözebilseydik hayırlısıyla tez zamanda.

Seferovic hewr zaman top class bir forvetti. Problemi devamlilik ve sakatlik sorunu. Sezona 3 macta 5 gol iki asist ile baslar ama bir arka adelesi atti mi bir daha Martta gorursun Seferi.
Seferovic sadece geçen sezon sakatlık problemi yaşadı onun dışında ciddi bir sakatlık problemi olmamış oyuncunun bu yüzden böyle bir değerlendirme pek doğru sayılmaz.

Geri
Üst Alt