Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Sakatovic lakabı takanları ifşa edelimseferovic mirin kirin sakat cop diyen adamlar sahneye alalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakatovic lakabı takanları ifşa edelimseferovic mirin kirin sakat cop diyen adamlar sahneye alalim
Twiterda tedbir amacli dedilerspikerde arka adale diyor
Kime benziyor bilindikOluru varmı bilmiyorum ama lyondaki kadaware bizim aradigimiz zenci hucumcu bana göre
Sikinti zaten burada ebeveynlerde. Egitim egitim egitim. Cok sukur etrafimdaki insanlar boyle degil. Ozellikle Almanya bu konuda cok geride. Ama benim kizdigim nokta bu forumda surekli bir genelleme yapiliyor ve gurbetcilere karsi da bir tavir var. Umarim bu duzelir.Hepsi için konuşmak yanlış da ne yazıkki çoğu nesiller boyu avrupada yaşayıp türkiyedeki türklerden geride kalmayı nasıl başarmışlar cidden araştırılması gereken bir konu. Malum partiye yüksek oranda oy çıkması, türkiye ekonomisiyle ilgili yaptıkları enteresan yorumlar falan avrupanın göbeğinde cehaleti yaşayan birçok insan var ve çok enteresan bir durum.
dogru mu
İyi diyorsun doğru diyorsun ama FIO süper ligde hiç bir takımın yapamayacağı kalitede daraltıyor oyunu. Fizik kalite olarak çok üstünler bizden. Bizim kanatların aralara attığı koşulardan sonra 1-2 tehlike yaratınca vazgeçiyorlar baskıdan hemen. Bu yüzden de beklerin önemi çok artıyor. Ben Paşa maçında Dubois girdikten sonra topla kat edebildiği için presi rahatça kırıp kanatları oyuna kattığını söylemiştim. Omar yapamıyor maalesef.Geçen yıl Babel'e atılan uzun toplar sonrasında baskıyı biraz olsun kırabiliyorduk. Gerçi gerisi de gelmiyordu. Defanstan çıkarken +1 fazla oyuncu olmak ve o oyuncu ile buluşturarak çıkmak, organizasyonu kurmak neden bu kadar zor, anlayamıyorum. Küçük üçgenler yapacağız altı üstü. Altı üstü dedim de işte uzaktan öyle geliyor tabi.
Alt bacak adalesini tutuyordu. Üst adale olsa sıkıntı olurdu.spikerde arka adale diyor
Daha önce yazdım, Plea'yı alabiliyorsak alırdım. Tek oynar, birlikte oynarlar vs. Tamamlayıcı bir santraforla çok başka şeyler konuşuruz.
İkisi de güzel olurdu Haris'in yanına. Ama böyle bir adam varken daha genç bir isim de düşünülebilir. Hücumda prese katkı verecek, önünde kalan topları gol yapacak bir isim. Bir forvet daha alacağız diyordu Erden Timur, belki beklediğimizden de iyi birisi gelebilir. Heyecanım artıyor Haris'i izledikçeAslında Pedro tam tarif ettiğiniz profilmiş.
Adinizi Mehmet Şukan olarak degistirelimBiz bu adamı nasıl aldık halen şoktayım koy reale sırıtırsa adımı değiştiririm