Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Fiorentina | MS | 31 Temmuz | Spor Smart

oğulcan giriyor galiba, diğer 2 yi göremedim

en son Hamit altıntop bu klasta bi cenabetlik yapmıs her topu direge mıhlamıstı

berkanında kaderi dönecektir

gözünü kapatmasa vurur o kafayı

Berkan kale ile karşı karşıya kalınca beyin fonksiyonları duruyo herifin hayatımda bu kadar gol atma özürlğ kısır bi topçu görmedim kaleciler daha iyi gol atar pozisyon alır bundan

Berken golcu oyunca falan degil demek ile olmuyor spiker bey, berkan bildigin topcu degil. Su ortayi bile kaleye isabet ettiremiyor. LAn daha neyi atacaksin beceriksiz herif. Seni bu takima aldiraninda..

Amrabatin fiyatini soralim bir olmadi 3-5 e birakirlarsa tam aradigimiz topcu

Tolga cigerci mi berkan mi ciddi soruyorum

Yunus yerine Barış Alper girebilir. Fizik olarak ezildi biraz Yunus.

İyi diyorsun doğru diyorsun ama FIO süper ligde hiç bir takımın yapamayacağı kalitede daraltıyor oyunu. Fizik kalite olarak çok üstünler bizden. Bizim kanatların aralara attığı koşulardan sonra 1-2 tehlike yaratınca vazgeçiyorlar baskıdan hemen. Bu yüzden de beklerin önemi çok artıyor. Ben Paşa maçında Dubois girdikten sonra topla kat edebildiği için presi rahatça kırıp kanatları oyuna kattığını söylemiştim. Omar yapamıyor maalesef.

Bizde pası veren arkadaşlar pas zamanlamasını bilmediği, pası attıktan sonra da yerinde çakılı kaldığı ve boşa kaçıp üçgen oluşturmayı beceremediği için kanatlardan topla deparla çıkmaya çabalıyoruz. Topla çıkamayan bek mi olur başka bir günün konusu olsun da doğru organizasyonla kalas olan adamla da baskıyı kırabilirsin.

Dinamo Kiev çok iyi yaptı Fenerbahçe maçlarında. Mümkün olduğunca geç paslarla ve üçgenlerle deldiler sürekli baskıyı. Dikkat etmişsinizdir.

Geri
Üst Alt