Ömür Çelik
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2019
- 1.660
- 1.292
- 1.148
Lucas - sergio - mata olmazı lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değil bence. Orjin mevkisi forvet arkası ve sol forvetti geçmişinde. Sarri sistemi sahte 9 tarzındaydı o dönemSahte değil gerçek 9 Mertens.
Yayin cok kotu baskanim paramizla rezil olmaktayiz. Renklendirmelerini hic begenmedim.neyini begenmedin
adamlar devre arasında ilk yarının özetini verdi
yorumcu orhan en iyi yorumculardan
yayın kaliteside iyi
2 ay önce Hamza deniyordu artık adı geçmiyorDaha rashica var kadroya bak yav
Şampiyon olamazsak yazık günah
Yalniz PVA biraz pasi becerse fena bir 10 numara olurdu.
Orijin mevkiisi tamamlayıcı forvet dersek daha doğru bir tanımlama olacaktır. Keza kendisi aslen 10 numara (ofansif orta saha) değil. Sol forvet veya tamamlayıcı forvet Mertens.Değil bence. Orjin mevkisi forvet arkası ve sol forvetti geçmişinde. Sarri sistemi sahte 9 tarzındaydı o dönem
Tff yi basıp yabancı kuralını kaldıralım başka yolu yokmidsjö inanilmaz etkili adam gecen 6no tam aradigimiz futbolu oynuyor.
Kaçırdığı pozisyonlardan birini atmalıydı lakin onun dışında performansı gayet iyiydi. Bir kere çok hareketli idi ve koşuları çok doğruydu 2-3 tane de gollük pas attı aslında. Ben kötü bir İcardi görmedim hatta ön alan presinde beklentimden daha çok çabalıyordu.İcardi hayal kırıklığı olcak gibi
Abi 100lira kesmiyor ya
baran iyidir hatasız oynadı hemde merkez orta saha bu yaşta, taylandan çok daha yetenekliGenç aslanlarımızın hepsini beğendim ilk yarı.
Duboiste zeki oyuncu mevkine göreZeki topçu eksikliği çok yormuştu bizi. Oliviera, Mertens ve Mata bu açığı iyi kapattı.