Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Miçö-baran yapsak aslında iyi olur. Sergioyu böyle maçta riske atmay gerek yok, baranı görmüş oluruz hem. Selçuk yeteneği var çocuktagençlerden baran metehan bay oynasa kafi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Miçö-baran yapsak aslında iyi olur. Sergioyu böyle maçta riske atmay gerek yok, baranı görmüş oluruz hem. Selçuk yeteneği var çocuktagençlerden baran metehan bay oynasa kafi
Dinlendirecek bir şey yok ki, haftada 1 maç yapıyoruz. Bence ritmi kaybolmasın diye oynatır.Ben boeyi dinlendirir diye düşünüyorum ama belli de olmaz dubuayı solda gçrmek ister belki de yine
Bu da olabilir yada ortayı Miço- Baran- Sergio yapıp Sergio'yu daha ilerde deneyip Mata'yı kanata koyabilir.Miçö-baran yapsak aslında iyi olur. Sergioyu böyle maçta riske atmay gerek yok, baranı görmüş oluruz hem. Selçuk yeteneği var çocukta
Evet kanat kalmadı takımda, belki alttan beknazı koyabilir ama sanmam sonuçta oynatamıyoruz çocuğu kuraldan dolayı. Mata-bay kanat baran-miçö-sergio os iyi olurBu da olabilir yada ortayı Miço- Baran- Sergio yapıp Sergio'yu daha ilerde deneyip Mata'yı kanata koyabilir.
Emre taşdemir şov izlemeyi tercih ederimRashicanin maci var ayni saatte![]()
ihtimal vermemFurkan'ın Süper mod olduktan sonra mizahı salması ile ilgili fikirlerin?
iyi gecelerIyi geceler renktas.
anlık furkFurkan'ın Süper mod olduktan sonra mizahı salması ile ilgili fikirlerin?
Sagoliyi geceler![]()
anlık furk