Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 İstanbulspor | MS | 24 Eylül | Spor Smart

Gayet iyi oynadık takımın kötüsü Pva ve Okan'dı. İcardi bulduğu 2-3 tane net pozisyondan birini atmalıydı lakin yaptığı koşular çok doğru yere ve arkadaşlarına alan açan koşulardı ki 2 tane de gollü pas verdi Barış atamadı, o yüzden İcardi'yi de beğendim. Mata kalitesini belli ediyor ama fizik olarak hazır değil o da belli. Hazırlık maçında bile şerefsiz bir hakem var sinirimi bozdu yediğimiz gol ofsayt be bir penaltımız yine verilmedi bu arada. Bu maçta skor önemli değil performans önemliydi. Ben beğendim.
hazırlık maçında bile bizi doğrayacak hakemi bulmuşuz ahbab

Istanbulspor ligin en az pozisyon veren takimlarindanmis.ligin ilk haftalarindaki kasimpasa ve alanyayla alakaları yok.kadrolarina ragmen iyi mucadele ediyolar

İlk yarıda yine tonla gol kaçırdık ve berabere bitti, atamayana atarlar olayı adamlar bir kez geldi, tek şutları gol oldu, yalnız bu Icardi'yi hiç beğenmedim Gomis bunu keserse hiç şaşırmam. Abdülkerim defansta çok iyiydi. Kalede okan hatalı gol yedi, bizde Muslera'nın arkasındaki yedek kaleciler nedense İsmail Çipe'ye bağlıyor forma yüzü zor görür bu Okan. Ama bence ilk yarının en iyi oyuncusu Mata'ydı. Mata orta sahada tam bir orkestra şefi gibi bence Sergio Oliviera'dan daha iyi oynadı. Midjtsö'yü beğendim. barış Alper Yılmaz her zamanki gibi 1 gol attı ama çok kaçırdı, hızlı oyuncu ama halen savruk. Kerem veya yunustan birini kesmesi zor. Van Aanholt ise ilk yarının en kötüsü

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İcardi hazır değil maalesef hatta hiç hazır değil denilen mata icardi'den daha hazır işte klasik Galatasaray şu maç 3 veya 4-0 olması lazımdı ama işte pozisyonları değerlendiremiyoruz ve yine saçma bir gol yedik (bu arada yediğimiz gol ofsayt).
Midstjo'ye bayıldım ön alan baskısı çok iyi, ama bilmediğimiz bir özelliği daha varmış bu adam topla dribling yapıyor delici özelliği de var ve vücut çalımını çok iyi atıyor.
Dubois çok zeki onu da beğendim, pva bal yapmayan arı.
Golü yedikten sonra orta saha düştü bunun nedeni hazır olmayan mata ve genç baran

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mertens forvet oynasin, mata icin yer acilsin

icardi olmayacak, gomis onun da önünde

İlk yarı notlarım;
Metehan ve barana bayıldım
Boey bildiğimiz gibi
Dübua sol bekte değişmez
Apo gayet iyidi
Mitço 11 e muhakkak girmeli
BAY sadece 45dk.da kerem+yunus'un 7 maçta verdiğinden daha fazla katkı verdi
Mata sneijderi izliyorum sandım
Okan, pva, icardi leş oğlu leş

Buna maça göre ideal 11
Muslera
Boey nelson apo dübua
Toreira mitço
Bay mata yunus
Maalesef ki yine gomis

Net 4-0 bitmeliydi ilkyari.ne guzel halim ayaz ve berki de görecektik.ikinci yari beknaz girmeli anholt yerine

biz neden gol atamıyoruz

Geri
Üst Alt