Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Temmuz | Spor Smart

takımın alması gereken çok mesafe var
eksikler bir an önce kapatılmalı

Son dakikalardaki 10 degisiklik biraz abarti oldu. Pek bisey anlasilmadi ama Taylan 5 dakikada neler yapabilecigini göstermis oldu tekrar.

Taylan insan utanır ve o formayı hak ediyor musun da sekiz numaraya alıyorsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1988 de doğduk saat 8 de.
8.kat daire 8de oturuyorum.
halı saha da 8 giyerim, uğurlu rakamım 8.

Sırf bunun yüzünden kendimden utandım abi şuan

Seferovic ve Dubois tıpkı Oliveira gibi klas bu ayarda 3 oyuncu daha alırsak çok iyi takım olabiliriz. Yunus-Kerem-Akbaba iyi görünüyorlar keza Abdülkerim de uyum sağlayacak gibi takıma. Luyindama da 5 dakika oynadı ama istekli bir görüntü çizdi belki stoper rotasyonunu tamamlayabilir. Doğru hamlelerle ligde iyi bir konuma gelebiliriz.

Bu arada emre kılınça falan güvenip lige baslamamak gerekiyor. Iki tane yeeekleyici kanat lazim biri 21 yaş altı şeysine uygun olursa şahane olur. Zaman zaman oyun icinde kerem ve yunus çift 10 numara oynatırsin 2 tane akan kanat koyarsin maca çözülür hem press olarak rakibi kırarsın hemde bu cocuklarin pas özelliğini kullanırsın.

Koca teknik ekip bunu görüp düşünemiyorsa ne diyeyim.

Bu takım bana hiç umut vermiyor ya bu takıma en az 5 tane tranfer şart yoksa sezon içinde minimm 2 hoca daha değiştirir bu kadro

Nelsson mevzusunu abartmayın yahu.Bugğn kötüydü ama nelsson bu ligin en iyi stoperi.Bir maçla nelsson ile olmaz diyen adam futbol izlemesin.Ayrıca birtane daha sol stoper oynayan bir futbolcu almamız lazım.Yedekleme açısından.

Oh be değişikliklerden sonra biraz futbol izledik. 8 kişi oynuyorduk resmen. 10 kişi olunca takıma döndük biraz. Berkan da buçuklk koydu değişiklik sonrası.

Geri
Üst Alt