Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Temmuz | Spor Smart

6 alamazsak dinamik ve baskıda top çıkaran cinsinden işimiz yine zor. Oliveira'nın verimliliğinden de bayağı yiyoruz bu şekil.

6 numara şart oğlu şart

Berkan Taylan Cica olmayacağına göre, gerekirse hızlı ve ayağı iyi bir stoper oraya devşirelim ama artık Berkan Taylan cicaldau oynamasın orda, kriz geçiricez artık ya, adamlar embesil futbol akım kurucuları yeminle

K. Paşa sette hücum ederken 2.bölgeden savunma arkamıza atılan toplar gollük atağa dönüşüp duruyor. Hayır önde baskıyı da yarım yumalak yapıyorsunuz bu nasıl olabilir? Orta sahalar ve savunmacılarda adam takibi 0. Ayrıca bu takım Gomis'le olmaz acilen çift forvete dönüp alan daraltarak oynamalıyız.

takım birlikte ilk hazırlık maçını oynuyor o yüzden olabilir nelsonun bu durum. işte transferlerin erken gelmesi takımın bol bol maç yapması bu yüzden önemli bizim orta sahalar gelecek de maç yapacak da. Yine ligin başını yedik

10 numara almaya gerek yok gerçekten 6 numaraya parayı basın alın. Sağ bek ve forveti yeniledik zaten. Forvete bir oyuncu daha.

Nelsson sana noldu böyle. Ujfalusi sonradı Semihten farkı yoktu resmen. Her rakibe her top dan dun uzaklaştırmaya taca atılır mı ya.

Marcao dan sonra bide defanstan top çıkarma çıkcak başımıza belli oldu
Toparlanirr sıkıntı yok. Her oyuncu hemen yüzdesini arttiramaz kamplar bunun için var zaten. Merak etmeyin. Ayrıca Abdülkerim e soru isarelerim vardı. Bence gayet iyi

abi hazırlık maçında atak kesmesi mesmesi geçiniz yav , önemi yokki basbaya hazırlık maçı işte

p2019t7.png

geri sardim baktim bir de 5 sn erken bitirmis

Omar ile Nelson u sat Kaan Ayhan ikisinin de yerini daha iyi doldurur.
Omar gitmeli
Nelson satılmalı
Kaan Ayhan ile denayer ikisinden biri gelmeli
Yunus iyi
Pva tarafından hiç gitmiyoruz
Orta sahamız yok
Kaleci aynı

Nelsona niye bu kadar yükseldiğiniz anlamadım adamın sağ tarafındaki eleman yarı kör önündeki eleman ise beyni ile ayağı arasında iletişim bozukluğu yaşıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Omar ve Gomis bugün çok kötü. Gomis'in zaten bu takımda olmaması gerek. Yunus ve Emre'yi çok beğendim.

Takım çok kötü. Bu kadro ilk 5'e imkanı yok giremez. Berkan nedir abi. 2 lig de bile kadroya giremeyecek adamların Galatasaray'in ilk 11'in de olması çok zoruma gidiyor

Geri
Üst Alt