Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Temmuz | Spor Smart

Maçı izlemedim bana kısa bir özet geçecek arkadaş var mı?

10 üzerinden kaçış ve kimi beğendiniz

Kasımpaşa’nın kalecisini de beğendim. Baktım Schalke’den almışlar 21 yaşında henüz.

sdsd.png

@Mert S. Yüksel 'in Yellow Red Wall yayınının pür dikkat okuması ,dikkat vermesini - "goy goyu bırakında futbol konuşalım" dediği anlar. Doktor diye tabir ettiğim tespitleri maç topiclerinde hoşça karşıladığım bir üyemiz

Yunus hala transferlerin gözdesi. Öyle bir hale gelmiş ki maşallah diyecek bir şey yok. Bu şekilde oynadın tüm sezon elimizde tutamayız.

GscimbomMobile

Ekli dosyayı görüntüle 169833

@Mert S. Yüksel 'in Yellow Red Wall yayınının pür dikkat okuması ,dikkat vermesini - "goy goyu bırakında futbol konuşalım" dediği anlar. Doktor diye tabir ettiğim tespitleri maç topiclerinde hoşça karşıladığım bir üyemiz
Bu kanal çok bozdu. Ne zaman açsam sağ alttaki arkadaşın ukala ve alaycı yorumlarına maruz kalıyorum. Çok biliyormuş, her mevzuya kusursuzca hakimmiş gibi üst perdeden konuşuyor. Ancak tespitleri facia bence. Önceden çok sempatiklerdi keyifle izlerdim.

Ayrıca teşekkür ederim iltifatın için. :hat:

Her zaman söylediğimiz şey. 10 tane soru işareti alacağına 5 tane World Class oyuncu al arkana yaslan. Sağ beke Lyonda, Forvete Benficada, Orta sahaya Porto ve Romada Şampiyonlar Liginde müthiş işler yapan Dubois, Seferovic ve Sergio Oliveira aldın cuk oturdu. Sırada 6 & 10 InCollage_20220725_000735289.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yunus Akgün-Kerem Aktürkoğlu kanatları. 7 ve 11 numaralar. Kusursuz iki oyuncu. İki yerli ve çabuk Milli takım kanatları. Bu sene Seferovic ile birlikte çok büyük işler yapacaklar ve çok heyecan verici bir olay bu. Zaten Kerem 16.5 değerle ligin zirvesinde. Yunus 7.5 o da yüksek. Heyecan verici InCollage_20220724_222030562.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt