H. Can Kanca
Kırmızı Üye
- 11 Ağustos 2017
- 1.751
- 1.104
- 303
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paraşütle insin maç başlamadan, uçak içerisinde ısınır ne olacak anlamıyorum bu kadarFalcao’yu getireydiler dolardı tribünler. Emre mor bile yetismedi, Falcao kap bugun gelse cumartesi mor+falcao statta imza toreni yapsalar 30-35k olur stat
Bence bu maçı boşuna ayarlamadı yönetim Şimdi gövde gösterisi desek liverpoolu 3-1yendiğimiz maçta yeni transferler vardı tamamdı kadro. Şimdi kadro tamam da değil Şu Falcao işi bence yarına olursa olur Yani bir insan tepki yiyeceğini bile bile bu maçı almaz Falcao ile olumlu haberler olacaktır şahsımca çünkü ultraslan yöneticilerin de kulağına bir şeyler gitmiş. Twitterda attıkları twitler Tabi bunların hepsi komplo teorisi de olabilir her şey akşama belli olacaktır
Lille maçı deplasmanda gözüküyorsa ve maçı iptal edip eve maç ayarladılarsa Planlı olarak iptal edilme var. akıllarında kesin bir şey var ki etmişlerdir. Tabi maçı Lille iptal etmediyseAslında bugün Lille - Galatasaray maçı varmış iptal olmuş gözüküyor skor sitelerinde.
Emre Mor'u izlemek için sabırsızlanıyorum.