Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Panathinaikos | MS | 3 Ağustos | Spor Smart

Seri 6 numarada olur mu provası yaptık. Ayrıca takımın iki yıldır derinde bu tarz bir top dağıtıcıya ne kadar ihtiyaç duyduğunu çok net görmüş olduk. Birkaç basit hata yaptın falat tüm takımı tek başına yönlendirdi.

tek tek oyuncular meselesini herkes konuşuyor da 2 sendir takımın şok geniş alanda ve yavaş oynamasına çözüm bulunamaması çok düşündürücü

özellikle şampiyonlar ligi için

Hasta mısınız arkadaş siz adamlar geleli 3 gün olmuş ne bekliyorsunuz hangi futbolcuyu koysan sıkıntı çeker kızacaksan illa marianoya kız ademe kız Seri yi beğenmemek ne ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçin en fazla basarili pas Atan ismi Seri. Pas hatalarida onun beceriksizligi degil Donk ve Belhandanin pozisyon almamasi

Saçma sapan yorumlar yazip maçi izlemeyen renkdaslara yanlis bilgi verme.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Hahah adamin hatali paslarin sorumlusu bile diger futbolcular oldu bukadards olmaz yahu yeni geldi olur böyle seyler deyin biraz gercekci olun

Maçin en fazla basarili pas Atan ismi Seri. Pas hatalarida onun beceriksizligi degil Donk ve Belhandanin pozisyon almamasi

Saçma sapan yorumlar yazip maçi izlemeyen renkdaslara yanlis bilgi verme.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Sana mı sorcam ne yazıp yazmayacağımı?

Neyi yanlışmış yazdıklarımın. En fazla topla buluşmuş olması tüm yazdıklarımı çürütüyor mu?

seri çok kötü oynuyor, moralim bozuldu..

Boyle yorumlardan sonra forumca ilk isimiz arkadasin statüsüne bakmak oluyor. Ve gordugumuz kadariyla arkadaşımız sarı renge sahip. Arkasindan nezaman uye olduğuna bakiyoruz ve 2017 cikiyor. Ve en sonunda mesaj sayisina bakip kuş olabilir veya olmayabilir diyoruz.

Seri çok iyi abi ya.. futbol cahilleri N’Diaye gibi kafası kesilmiş tavuk gibi koşan salakları izlemek istiyor. Ben ise, top ayağındayken, kontrolü sağlayan, bunu taraftara hissettiren futbolcu severim. Ben, çevre kontrolü iyi olan, tek topu iyi oynayan ve topu hiç bir zorluk yaşamadan sahanın öbür tarafına uzun topla gönderebilen orta saha severim.

Ben seni çok sevdim be Seri.. lanet olsun 18 milyonluk opsiyona. Adam ben futbolcuyum, topu bana verirseniz, kaybetmem diyor resmen.

Geri
Üst Alt