Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.296
- 3.925
- 458
bayern inanilmaz baski yapyior suan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle katiliyorum reis. Seriyi 6 oynatma lüksümüz yok zaten. Oraya kesin birisi lazim. Ama yaptigi pas hatalari kesinlike Donk ve Belhandanin yanlis pozisyon almasi.Haksız sayılmaz renktaş ya.Yani 6 oynamaz demiyorum ama verimi düşer.
Sana mı sorcam ne yazıp yazmayacağımı?
Neyi yanlışmış yazdıklarımın. En fazla topla buluşmuş olması tüm yazdıklarımı çürütüyor mu?
Adem'den daha ne bekliyorsunuz ya.neresi kötü? Önyargı kötü ya bizim taraftarimizda.Jimmy durmaz, deniz turucten kat kat iyi oyuncu. Senenin en kazançlı transferi oldu. Babel gerçek bir yıldız. Dünya starı her haliyle belli. Seri iyi sinyaller verdi ama kondisyon yetersiz hala. Adem kötü de oynasa mugdattan kat kat ıyidir.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belhanda iyidir.. 2..3 haftaya form tutar..Ulan belhanda atlas daglarinda develer kovalasin seni torpilli herif
en gec sezon sonunda mariano nagatomo mitro donk selcuk filan zaten komple paket olacak. marcao ve luyindamanin alindigi gibi iki tane tas gibi bek bulmamiz lazim. hoca linnesi pek tutmuyor maalesef. agziyla kus tutsa linnes yine anca kupada dandik ahmetle falan oynayacakAynen öyle.Bir kere as sağ bek linnes olacak. alınacak 6 numara genç olacak. Hatta falcao çok naz yapıyorsa kalsın yerine genç birini alsınlar.
Maç anında anlık hareketine verdiğim bir tepki sadeceadam 6 numara oynuyo sen ne bekliyosun.iki idmanla maça cıktı bi de
oynadıgı yerden şikayetçiyim.fatih hocaya nerdeyse küfür edecegimŞimdi sen Seri’yi mi gömdün yoksa oynadığı yerden mi şikayetçisin?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Beyler acaba diyorum biz 6 numara aramıyor muyuz? Ne bilim donk varken seriyi 6 da oynatması? Acaba ciddi ciddi Banega yı mı istiyoruz? Nagi ile başkanın konuşmasından anladığım hiç ilgilenmediğimiz 6 numara arıyorduysan bedava kiralık ilgilenirdik diye düşünüyorum. Bence diagne gidecek Banega gelecek. Hiç işim geçmemesi acaba diyorumSeri 6 da oynar ama Seriyi 6da oynatacak lüksümüz yok. 6 da harcaniyor.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum