- 23 Ocak 2019
- 22.150
- 28.610
- 2.183
İstanbul maçına aşağı yukarı bu kadro çıkacaktır muhtemelen. O yüzden öyle yazmıştımGalibiyet tabiki almaliyiz artik ama as kadro degil bu kadro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstanbul maçına aşağı yukarı bu kadro çıkacaktır muhtemelen. O yüzden öyle yazmıştımGalibiyet tabiki almaliyiz artik ama as kadro degil bu kadro
Bu arada faul değildi pozisyonda ayrıca golde bir oyuncu aktif alanda ofsaytta bizim oyuncunun topa hareketlenmesini engellediği için. Hakemler genel olarak kötüydü faul olmayan kaç pozisyonu faul çaldı ve oyunu durdu en büyük problemlerinden biri TR hakemlerinin bu pozisyonları görüyoruz işte ne DK'da ne de Avrupa maçlarında faul çalımıyorlar.Spiker duran toptan gol atamadılar dedi anında gol yedik![]()
Katılıyorum baktığında Berkan- Midtsjö bireysel olarak bakarsan ikisi de iyiydi ama birbirlerine benzedikleri için oyun kurulumunda eksik bıraktılar. Baran olsa bu konuda daha iyi olurduk ama onunda geçen maç hafif sakatlığı olduğu için riske etmediler sanırım.Oliveira'nın tek alternatifi Baran Aksaka olur
Bu yazar sizsiniz galiba eğer değilseniz güzel yorumunuzu güzel bir şekilde almışlar.Rashica ve Icardi çevresiyle daha çok etkileşime giren oyuncular olduğundan Barış Alper ve Gomis sahadayken hem Kerem'in hem de Mertens'in bağlantı oyunları zayıflıyor. Şu an sahadaki takım skoru korumamız gereken anlarda saha olması gereken bir takım gibi.
O kadroda boey toreyra rasit olur ya. Bu saydigim oyuncular 40% daha iyi oynatirİstanbul maçına aşağı yukarı bu kadro çıkacaktır muhtemelen. O yüzden öyle yazmıştım
Benim.Bu yazar sizsiniz galiba eğer değilseniz güzel yorumunuzu güzel bir şekilde almışlar.
Ekli dosyayı görüntüle 184728
Rashica'nın varlığı çok büyük etki ediyor oyunumuza. Umarım sahada olur bu isimler. Kalede de Muslera olmayacak, öyle de bir sıkıntı varO kadroda boey toreyra rasit olur ya. Bu saydigim oyuncular 40% daha iyi oynatir
Çok güzel yorumlarınız vardı, ellerinize sağlıkBenim.![]()
Bu şutu köşeye iyiydi aslında kaleci iyi çıkardı.Napolide her topu 18 dışından uzak 90a atan adam burda topu yetiştiremiyor. Her gelende aynı olay. Valla bıktık ya. Topa vurmayı da unutmassın be abi