Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-2 Adana Demirspor | MS | 10 Aralık | A Spor

Fener'de Şuayip erken dönmek istemiş. Valencia dönmemiş. Bizden fazla adamın gitmesi hiç iyi olmadı. Üstüne bir de sakatlığı falan derken 3-4 tane as adam kaldı. Keşke yazın olsaydı şu zurnuva.

Fener'de Şuayip erken dönmek istemiş. Valencia dönmemiş. Bizden fazla adamın gitmesi hiç iyi olmadı. Üstüne bir de sakatlığı falan derken 3-4 tane as adam kaldı. Keşke yazın olsaydı şu zurnuva.
Grup maclari nezaman bitti? Ve bu topculara ne kadar izin verildi?

Valencia da İstanbul’da tedavi oluyormuş diyorlardı. Ben anlamadım bizim planlamayı zaten. Hepsi aynı anda elendi ama farklı günlerde geliyorlar. Değişik cidden.

baran aksaka maçın en iyisi.3-4 top kaptı,kenarlara uzun toplar şahane,yerden paslar çok iyi.oyun kurucu 6 ve 8 oynar baran.

mata da çok iyi paslar veriyo kanatlara.ama barıs alper ve gomis bozuyo herseyi.kazımcan da pas hataları yaptı.mata da iyi.yusuf demirde acıldı.yusufta muthiş bi yetenek var

Bu kadro için sonuç kötü değil. Yedek ağırlıklı kadroya rağmen ileriye oyunu yıkma çabamız iyi fakat gol sıkıntımız devam ediyor. Bir iki kişi kazansak, yedek olabilecekler form tutsa yeterli. Başka yerde kazanma ve deneme şansımız yok, kupa maçları tek elemeli, ligde liderlik kovalıyoruz. O açıdan baktığım için canımı sıkmıyorum. İnşallah as kadro için sakatlar döner. Düşündüğüm tek kısım bu.

yine çok pozisyona girdik ama atamadık.kerem iyi fırsatlar yakaladı.yedekler ve genclerle ki,yedekler bile genç oyuncu.fena degiliz

Burada abartıldığı gibi kötü bir oyun yok. Yenilen golde kaleci çok hatalı açılmasa o gol olmazdı hatalı çıkış yapmış. Sonrada açı daraltacağına saçma bir şekilde yerinde beklemiş. Mata diğer maçlara nazaran daha iyi bu maçta geriden oyuncu kurucu rolünde oynuyor. Yusuf'u beğendim yine. Bu maç Barış çok kötü ki bu çocuk solda olmuyor maalesef solda oynadığında hep benzer işler yapıp top kaptırıyor sağda daha rahat oynuyor. Gomis yine 20 dk sonra yok oldu sıfır hareket. Hazırlık maçları bize bu takıma yedek kaleci, yedek santrafor net lazım dedirtti. Baran gayet iyi biraz daha fizik ve alan kapatma konusunda gelişmesi lazım penaltı pozisyonunda bir açıdan penaltı gibiydi ama en son açıda basmamış gibi gördüm ama hızlı geçti o yüzden tam emin değilim. İyi olan takım boyu ve ön alan presinde net bir şekilde gelişme var. Pozisyonları çok rahat harcıyoruz. Baran, Yusuf, Dubois, Mata bize yedeklerden katkı sağlarlar net bunlara Midtsjö'de eklenebilir. Emin- Metehan idare eder desek. Yunus aslında bir kıpırdama var gibiydi. Santrafor ve kaleci hamlesi yapmamız lazım.

Yabancı oyuncuları enaz Araplar kadar simartiyoruz herzaman herkesten fazla izin yapıyorlar,hocalarda yöneticilerde buna yıllardır çözüm bulamiyor

Burada abartıldığı gibi kötü bir oyun yok. Yenilen golde kaleci çok hatalı açılmasa o gol olmazdı hatalı çıkış yapmış. Sonrada açı daraltacağına saçma bir şekilde yerinde beklemiş. Mata diğer maçlara nazaran daha iyi bu maçta geriden oyuncu kurucu rolünde oynuyor. Yusuf'u beğendim yine. Bu maç Barış çok kötü ki bu çocuk solda olmuyor maalesef solda oynadığında hep benzer işler yapıp top kaptırıyor sağda daha rahat oynuyor. Gomis yine 20 dk sonra yok oldu sıfır hareket. Hazırlık maçları bize bu takıma yedek kaleci, yedek santrafor net lazım dedirtti. Baran gayet iyi biraz daha fizik ve alan kapatma konusunda gelişmesi lazım penaltı pozisyonunda bir açıdan penaltı gibiydi ama en son açıda basmamış gibi gördüm ama hızlı geçti o yüzden tam emin değilim. İyi olan takım boyu ve ön alan presinde net bir şekilde gelişme var. Pozisyonları çok rahat harcıyoruz. Baran, Yusuf, Dubois, Mata bize yedeklerden katkı sağlarlar net bunlara Midtsjö'de eklenebilir. Emin- Metehan idare eder desek. Yunus aslında bir kıpırdama var gibiydi. Santrafor ve kaleci hamlesi yapmamız lazım.
Sagda oynuyor baris rts

Grup maclari nezaman bitti? Ve bu topculara ne kadar izin verildi?
Rodoplara göre ki kendileri takımın kamp yaptığı yerdeydi. Nelsson dün geçe, bu gün Mertens, yarın Muslera ve Oliveria, salı Torreira, Sefer'de en geç salı katılacaktı takıma. 16'sın daki maçta A takım oyuncuları sakatlar hariç olur en az 45 dk oynarlar herhalde sonra kupa maçı var zaten.

Geri
Üst Alt