Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.239
- 16.244
- 1.578
En azından gençleri görme fırsatı buluyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Grup maclari nezaman bitti? Ve bu topculara ne kadar izin verildi?Fener'de Şuayip erken dönmek istemiş. Valencia dönmemiş. Bizden fazla adamın gitmesi hiç iyi olmadı. Üstüne bir de sakatlığı falan derken 3-4 tane as adam kaldı. Keşke yazın olsaydı şu zurnuva.
Fener'de Şuayip erken dönmek istemiş. Valencia dönmemiş. Bizden fazla adamın gitmesi hiç iyi olmadı. Üstüne bir de sakatlığı falan derken 3-4 tane as adam kaldı. Keşke yazın olsaydı şu zurnuva.
2 Aralık'ta bitti. Tahminim Antalya kampına katılmazlar direkt İstanbul'a gelirler 17-18'si gibi. 22'sinde Keçiören kupa maçı, 25'inde de İstanbul maçı var.Grup maclari nezaman bitti? Ve bu topculara ne kadar izin verildi?
Baktim son maclar 2 aralikta oynanmis. 3unde tatile ciksalar. 10 gun tatil yeter. Hepsi 13 aralikta antalya kampina katilmalari lazim. Aksi dusunulemez. Bukadar lakayitlik yeter hocaGrup maclari nezaman bitti? Ve bu topculara ne kadar izin verildi?
Hepsi aynı anda değil arada 1-2 gün fark var.Valencia da İstanbul’da tedavi oluyormuş diyorlardı. Ben anlamadım bizim planlamayı zaten. Hepsi aynı anda elendi ama farklı günlerde geliyorlar. Değişik cidden.
Alt yapı diyoruz, gençler diyoruz ama hazırlık maçında bile tek hatalarına tahammül etmiyoruz.Ben valla beğendim hem gençleri hem oyunu
Belli bir oyun var sahada, gençler özgüvenli ve güzel pas yapıyorlar, bazı hatalar olacak tabi
Gencler oynasin ama hepsi 1 anda oynamasin lige hazirlaniyoruz sozde reisAlt yapı diyoruz, gençler diyoruz ama hazırlık maçında bile tek hatalarına tahammül etmiyoruz.
Hepsi aynı anda değil arada 1-2 gün fark var.
Sagda oynuyor baris rtsBurada abartıldığı gibi kötü bir oyun yok. Yenilen golde kaleci çok hatalı açılmasa o gol olmazdı hatalı çıkış yapmış. Sonrada açı daraltacağına saçma bir şekilde yerinde beklemiş. Mata diğer maçlara nazaran daha iyi bu maçta geriden oyuncu kurucu rolünde oynuyor. Yusuf'u beğendim yine. Bu maç Barış çok kötü ki bu çocuk solda olmuyor maalesef solda oynadığında hep benzer işler yapıp top kaptırıyor sağda daha rahat oynuyor. Gomis yine 20 dk sonra yok oldu sıfır hareket. Hazırlık maçları bize bu takıma yedek kaleci, yedek santrafor net lazım dedirtti. Baran gayet iyi biraz daha fizik ve alan kapatma konusunda gelişmesi lazım penaltı pozisyonunda bir açıdan penaltı gibiydi ama en son açıda basmamış gibi gördüm ama hızlı geçti o yüzden tam emin değilim. İyi olan takım boyu ve ön alan presinde net bir şekilde gelişme var. Pozisyonları çok rahat harcıyoruz. Baran, Yusuf, Dubois, Mata bize yedeklerden katkı sağlarlar net bunlara Midtsjö'de eklenebilir. Emin- Metehan idare eder desek. Yunus aslında bir kıpırdama var gibiydi. Santrafor ve kaleci hamlesi yapmamız lazım.
Rodoplara göre ki kendileri takımın kamp yaptığı yerdeydi. Nelsson dün geçe, bu gün Mertens, yarın Muslera ve Oliveria, salı Torreira, Sefer'de en geç salı katılacaktı takıma. 16'sın daki maçta A takım oyuncuları sakatlar hariç olur en az 45 dk oynarlar herhalde sonra kupa maçı var zaten.Grup maclari nezaman bitti? Ve bu topculara ne kadar izin verildi?