Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.594
- 11.067
- 1.838
abinin yerinde fatih terim olmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abinin yerinde fatih terim olmali
Osimhen etkinligi diye resmi olmayan yerlerden gaz verildistad dolsa da atmosfer güzel olsa bari.
stad dolsa da atmosfer güzel olsa bari.
vakit azaldı millet plan program yapıyor haftasonuna, bi an önce acıklasalar iyi. 3. formayı osimhen ile tanıtmak hos olur. diğer türlü boş tirbünlere oynayacağız gibi duruyor.Osimhen etkinligi diye resmi olmayan yerlerden gaz verildi
Olaki bu sureci o sekilde geciremezlerse ve bugun/yarin bi program aciklamazlarsa millet gitmeyebilir acikcasi, kombine gecerli degil cunku.
Yonetim iletisiminin yerlerde oldugunu bir kez daha goruyoruz iste maalesef.vakit azaldı millet plan program yapıyor haftasonuna, bi an önce acıklasalar iyi. 3. formayı osimhen ile tanıtmak hos olur. diğer türlü boş tirbünlere oynayacağız gibi duruyor.
Ümraniyespor *2.kez*Bu maçta oynamamış oyuncular için hafta içi de bir maç ayarlanacak. Duyum alan bilgilendirsin.
2011 2012 gibi ajax, liverpool ve interi agirlamistik. Hele liverpool'u elmander'in müthiş golleriyle (2) 3-0 yenmiştik. O maçlardan sonra biz bu sene şampiyon oluruz demistikLazio keşke son hazırlık maçı olmasaydı. Lazio'dan sonra bir tane A seviye takımla hazırlık maçı nefis giderdi ŞL öncesi.
valla bence artık biter bu iş de, vakit azalınca taraftarın toplanması da zorlasır. bunu bi an önce belirlemeli ve reklamını yapman lazım ki stad dolsun. artık öncesinde ne organiazsyon düşünülüyorsa. sadece imza ile de geçilmeyecek muhtemelen. vakit azalmasına rağmen o stad dolacaksa osimhenle birlikte sansasyonel bi transfer ile dolar. 1 aydır osimhen ha bugün ha yarin gelecek diye insanda heyecan falan bırakmadılar. hala twiter da aynı muhabbet dönüyor. transfer etkisini yitirdi. aynı sane deki gibi. evet müthiş iki iş şu isimleri türkiye'ye getirmek ama anlık gelme gazı kaçtı ikisinin de. oyun iştahları sezon içinde taraftarların o isimlere verecekleri değerle etki tekrar yükselir.Yonetim iletisiminin yerlerde oldugunu bir kez daha goruyoruz iste maalesef.
Belki o imza muhabbeti diye biletler satildi , bu yonetim ustune baski yapacak. Simdi "net degil itibar etmeyin" diyemezler millet cildirmasin diye. Organizasyon olarak zayif yonetimdekiler valla.
katılıyorum , trasnferin "böyle trasner bir daha olmaz" modunu erittiler.valla bence artık biter bu iş de, vakit azalınca taraftarın toplanması da zorlasır. bunu bi an önce belirlemeli ve reklamını yapman lazım ki stad dolsun. artık öncesinde ne organiazsyon düşünülüyorsa. sadece imza ile de geçilmeyecek muhtemelen. vakit azalmasına rağmen o stad dolacaksa osimhenle birlikte sansasyonel bi transfer ile dolar. 1 aydır osimhen ha bugün ha yarin gelecek diye insanda heyecan falan bırakmadılar. hala twiter da aynı muhabbet dönüyor. transfer etkisini yitirdi. aynı sane deki gibi. evet müthiş iki iş şu isimleri türkiye'ye getirmek ama anlık gelme gazı kaçtı ikisinin de. oyun iştahları sezon içinde taraftarların o isimlere verecekleri değerle etki tekrar yükselir.
valla hem finans hem de transfer süreci yoğun geçti o işlerle ugrasanlara bir şey diyemem ama geri kalan ekip her kimse sınıfta kaldı. özellikle şu sosyal medyayı çok da efektif kullanmak lazım. belki de tarihimizin en erken transferlerinden biri olan saneydi yanlıs olmasın. adamın kariyer çoğu topcunun hedefi. o adamı çektik biz. dediğin gibi nakde dönüştürülemedi. çünkü kasımpasadan topcu çeker gibi acıkladılar adamı :dkatılıyorum , trasnferin "böyle trasner bir daha olmaz" modunu erittiler.
buda muhabirler yüzünden oluyor işte. ha bugün ha yarın , ha imza ha bir şey diye diye gündem tüketildi. Önüne geçemedi yönetim bunun.
Sane bence millete yeni dank ediyor 10 dk izledikten sonra , osimhen gölgesinde kaldı - en az onun kadar önemli bir transfer açıkçası.
osi sürecine girerken Sane ile çok net forma vs satabilirdin , paraya tam dönüştürülemedi o iş.
3. forma tanıtımı bu maçta fena fikir değil eyvallah ama ne bileyim baya boşlanmış duruyor bu ufak detaylar - o yüzden diyorum hadi kavukçu gardi + 1 2 kişi daha koşturuyor , diğerleri ne yapar ?
hatipoğlu değneklerle takılıyor çizgifilm karakteri gibi tesiste , bari bunlarla uğraşsın mesela .
Daha alt liglerden bir takım olur diye bekliyorum.Ümraniyespor *2.kez*
Veya Esenler Erokspor olur rakip. Duyum değil tahmin