Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-2 Lazio | MS | 2 Ağustos | TV100 & S Sport+

İstanbul rams park tarafı hava nasıl. Bursa bugün hava kapalı yağmur yağacak. Akşam maçta bu şekilde durum olmaz umarim

istanbu'lda olup da maca gitmeyen gscforum uyesi kalmasin

Takim bizden atesli ve hirsli hazirlaniyor maclaraa😂

Yunus tam bir amigo, Apo ve Yunus hem motive hem nese katiyor besbelli takima

Morata‘nin önemi ve degeri bu videoda cok iyi anlasiliyor, yedek olmasina ragmen takim arkadaslarina uyarida bulunuyor, yardimci oluyor

Eren de baya kaynasmis performansina da yansiyor

Oka buruk bosuna demiyor takimima güveniyorum diye, bu videoyu izleyince ben de daha da güvenmeye basladim, ins takimdaslik ve keyifler hel böyle iyi olur

İstanbul rams park tarafı hava nasıl. Bursa bugün hava kapalı yağmur yağacak. Akşam maçta bu şekilde durum olmaz umarim
Şaman cagirmadiklari surece problem yok. Dun ve bu sabah hava gayet guzel, nem dusuk sayilir.

Hafif kapali dursada oyle yagmur modu yok denebilir.

Ben bu takımla hazırlık maçı yapılmasını doğru bulmuyorum.

Fb ile garip transfer ilişkileri olan, bizden önce fb ile maç yapmış bir takım.

Mümkünse fb'in selam verdiği bir takımın selam verdiği bir takımla dahi ilişkimiz olmamalı.

O Hull City'nin topçusu (!) Allahyar isimli şahsın Torriera'ya yaptığı hala akılda. Başka takım kalmamış gibi gidip o Hülle City ile maç yapmıştık bir de...

Icardi süre alır mı acaba, içimde bir heyecan var.

Umarım 5-10 dk da olsa oynar, reisi özledim.

Sane’nin muhtemelen 11’de başlayacağı ilk maç ve tribünlerde ciddi boşluk olacak. Osimhen’in imza töreni, yeni sezon vs onları geçtim. Bu bile tribünlerin dolu olması için gerekliydi. Yazıklar olsun

Bu arada diğer bok tarafı da imza töreni yüzünden batı tarafından alıyor insanlar. Tünelin tarafından. Doğu tarafı tamamen boş kaldı. Televizyonlardan görünen taraf doğu, tribünler boş gibi görünecek.

1- yönetim taraftara güvenmeyip bir tık daha ucuza bilet çıkmalıydı.
2- maç günü ile imza gününü ayırmalıydı.

Taraftarın destek olmaması üzücü
Ama hazırlık maçı olduğu için tribünler boş kaldı, rezil olacağız gibi abartılı cümlelerden kaçınalım

nasıl destek olmuyor taraftar beyler sizde.

kapış kapış ürün satılıyor , bu ekonomide. 10k si bilmemnesi dinlenmeden 1 ay sonra dağıtımı olacak ürünü alıyoruz.

stad kolay ulaşımlı ayaküstü merkez lokasyon değil , millet tatilde ....30k gene gayet iyi bir sayı.

Yönetim bilet satışı çıkmadan promote etseydi maç öncesi eventleri adam gibi - 36 37 k lara gelirdi muhtemelen.

burdan bir şey çıkarmanıza hiç gerek yok.

Bu maçı izlemeyenin kendine saygısı yoktur. Hadi eyvallah

Geri
Üst Alt