Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayır imza töreninin saatinin erteleme anonsu ıslıklandıLaziolular ıslıklandı
ergen hepsiHer şeyi eleştiren, hiçbir şeyi yeterli görmeyen ve beğenmeyenlerin hayatlarını merak ediyorum.
tv 100 saat 20 de yayına gireceği için muhtemelen gsplus ve katıl üyelerine önceden yayınlamak istedilerOlması gereken bu zaten. Maçtan 2 saat önce imza töreni mi olur, taraftar daha yeni girmeye başlamışken stada.
20.45 imza töreni olmuş boşa erken geldik stadahayır imza töreninin saatinin erteleme anonsu ıslıklandı
İmza törenini tv versin zaten, kuş familyası da izleyip kudursuntv 100 saat 20 de yayına gireceği için muhtemelen gsplus ve katıl üyelerine önceden yayınlamak istediler
Eleştiri iyidir. Yetinmemek güzeldir. Eleştireceksin, ne yapılısa yapılsın daha fazlasını isteyeceksin ki gelişim olsun. Yapılan iyi bir şeyi övmek kolay. Asıl mevzu o kadar iyi şeyin arasındaki eksiği bulup o eksiği bağırmak. Bağıracaksın ki o eksik de giderilsin.Her şeyi eleştiren, hiçbir şeyi yeterli görmeyen ve beğenmeyenlerin hayatlarını merak ediyorum.
İsteyebilirler de 2 saat insanlar maça kadar ne yapacak orada orya giden insanlar store alışverişi de yapar.tv 100 saat 20 de yayına gireceği için muhtemelen gsplus ve katıl üyelerine önceden yayınlamak istediler
bu imza töreni oyuncular ısınmadan içeri girer 20:40-45 gibi o zaman olur
Bizim yönetim taraftar bekletmeyi alışkanlık haline getirmese bari. Şunu nasıl düşünemiyorlar cidden enteresan20.45 imza töreni olmuş boşa erken geldik stada
cihaz çekmiyormuş
Aletler bozuldu
O zaman kenan dogulu vohohohooouuuvvvv lar gelsin