Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-2 Lazio | MS | 2 Ağustos | TV100 & S Sport+

Bundan sonraki evente 30k yi birak 10 k zor gider.

Yenikapidan agzi yanan gitmedi zaten
Bugunde aman herkes izlesin zaten 3 milyon uye bastik ettik..
Cok laf etmek lazimda, osimhenin hatrina susuyorum

Eleştiri iyidir. Yetinmemek güzeldir. Eleştireceksin, ne yapılısa yapılsın daha fazlasını isteyeceksin ki gelişim olsun. Yapılan iyi bir şeyi övmek kolay. Asıl mevzu o kadar iyi şeyin arasındaki eksiği bulup o eksiği bağırmak. Bağıracaksın ki o eksik de giderilsin.
Evet katılıyorum ama süreklilik arzederse hicbirseyden memnuniyet duyulmaz ise yada art niyetli yaklasilir ise konuya o doğru olmaz.Surekli eleştirme modunda olan insanların kesinlikle kendi yasantilarinda bir sorun var demektir.Bu maça gelmiş fakat maçı izlemeden sürekli küfür eden taraftar ile eşdeğerdir .Eleştiri dozajinda olur ise her daim iyidir.

Eleştiri iyidir. Yetinmemek güzeldir. Eleştireceksin, ne yapılısa yapılsın daha fazlasını isteyeceksin ki gelişim olsun. Yapılan iyi bir şeyi övmek kolay. Asıl mevzu o kadar iyi şeyin arasındaki eksiği bulup o eksiği bağırmak. Bağıracaksın ki o eksik de giderilsin.

Eleştiri gelişim için gereklidir ama sadece eksik aramak ve sürekli daha fazlasını istemek sağlıksız bir tatminsizlik yaratır.
Yapıcı olmayan, bağırarak yapılan eleştiriler motivasyonu kırar, direnç doğurur ve iletişimi zayıflatır.
Takdir ile eleştirinin dengede olması gerekir; aksi halde gelişim değil, mutsuzluk ve durgunluk artar.

Stadyum da 'seni sevmeyen ölsün' çalıyorlar..

27. Şampiyonluğumuz hayırlı olsun..

Bu tezahüratın söylenip de, şampiyon olamadığımız bir sezonu hatırlamıyorum..

gün geçtikçe niye güzel kadın popülasyonu azalıyor ya

Yayın açık herkes izleyebilir

150 lira vermiştim

guendouziye baya sert oynanmalı , gerekirse sakatlasınlar hatta.Gelen bilsin artık ne olursa olsun ağzına sıçılacaklarını , Marsilya zamanı olan kin devam etmeli.Stad baskısı arttırılmalı baya

Tribünleri daha çok gösterin yaw

Stat dışına bağlanın bu ne

Geri
Üst Alt