Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-2 Lazio | MS | 2 Ağustos | TV100 & S Sport+

Solda iki bekle oynama fantezine başlarım senin! Sezon başlamadan son ciddi sınavın bu kadro mu başlar? Tamam anladık santraforların hazır değil şu anda o vakit Barış ile oyna. Sallai'yi sağ beke al. Yunus ile başla vs...

Öyle sadece Sane ve Osimhen'i aldım ben oldum demekle olmuyor bu işler. Bir an önce stoper, sağ bek ve kaleci transferi bitirilmeli. Sonra da fırsat transferi olarak orta saha kovalanmalı.

Bu Okan burukun dördüncü sezonu hala ayni golleri yiyioruz inanilmaz birsey, hala bütün takim önde baski kurduruyor sonra bir top kayibi arka bom bos kalip mis gibi gol yiyoruz.

75m forvete para verdik beyimiz hazır değilmiş. derhal onu da gönderin. alt yapı ile girelim lige

Nasıl bir challange lan bu? Forvet sallai sağ bek Kaan, sol açık jakobs, sağ açık sara… kimse yerinde değil. Hocam bir zahmet Barış yunus falan al sallai yi beke gönder…

Tamam Antep maçı için forvet kanat falan deniyoruz da sallai den forvet olmayacağını görmüş olduk. Hadi 2. Yarı düzelt şu yapbozu..,

Okan hoca ile geçen 4 senede düzgün set oyunuyla oynadığımız kaç maç var? Kafa kafaya oynarız daha aşağı kalitede takımları altımıza vs alırız bu oyunla ki zaten lig bu yuzden bizde. Ama bize denk veya üst takım gelir zorlanmadan 3 tane atar gider.

Son düzenleme:
golü stoper üzerinden okursak hata olur.
tamamen pres yapma isteğimiz yüzünden oldu. önde yakalandık.
bunu farklı stoper ve beklerle denesek yine aynısı olacak.
olayı sadece personele indirgemek hata olur.
ama yine de daha atlet bir sol stoper ve sağ bek lazım elbette.

gündo tarzı bi herif şart bence os'ye

sara oyunu kontrol edemiyor. sadece frikik atıyo diye tüm takımı emanet edemeyiz kendisine

Vay arkadaş yorumlar şahane. Hazırlık maçı olduğunun farkında mısınız acaba?

Günaydan bize kaleci olmaz
Kaandan sağ bek olmaz
Saradan bize 10 olmaz
Sallaiden hiçbir şey olmaz.

Şampiyonlar liginden rezil olup döneriz

Geri
Üst Alt