- 1 Haziran 2015
- 27.486
- 19.070
- 2.148
önde basmamakÖnde basmaya devam ettikçe avrupada bu kontraları yemeye devam edeceğiz. Çözümü nedir bilmiyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
önde basmamakÖnde basmaya devam ettikçe avrupada bu kontraları yemeye devam edeceğiz. Çözümü nedir bilmiyorum

OKAAAAAAAAAAAAAN OKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN KAANI İZLEMEK İSTEMİYORUM
Morata kalsın icardi gitsin fıkra bu kadar…
baris alper?Sallai sag beke
Kaan kenara, sara 1 adim geri klasik 3lunortasaha
Yunus oyuna
Forveti ne yapariz bilemem tabi
O hayvan press dizilisi gecince ilerisi, arka taraf hazirlanamiyor gec kaliyor gibi. O kadar cigersiz yok torreira haricO bosa yapilan ilk hamleler bizi hep yakiyor.
Çözümü kontrollü oyun. Lazio'dan çok daha yetenekli takımlarla oynayacağız. Bu kurguyla başarı mümkün değil. Mesele hazırlık maçı değil, oyun bakışı. Avrupa'da başarılı olamazsın bu oyunla, Ajax-Az vs rahat yeniyor seni. RFS bile puan aldı. O kadroya sadece Sane eklendi. Ne değişmesini bekliyor insanlar bilmiyorum.Önde basmaya devam ettikçe avrupada bu kontraları yemeye devam edeceğiz. Çözümü nedir bilmiyorum
bence de üstad sağ beki napıcaz 12 kişi mi oynayacağızCity’i tut ahbert…!![]()
YUNUS AKGÜNsüz cimbom bir hiç !
Onun ihtimali uzayda yok okanball'da. Başka önerin var mı ?önde basmamak![]()
Biraz geri gider mesajları okursan ironiyi anlarsın, seninle aynı taraftayızŞu maçta Icardi Morata ne alaka hocam