Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-2 Lazio | MS | 2 Ağustos | TV100 & S Sport+

Geçen yıldan kalma temel problemler devam ediyor maalesef.
Golü attık, durağanlaştık; yedik, kazma kürek saldırdık, yine yedik.
Yunusu arıyoruz, prime messi gelmedikçe Yunus oynar. Barış olmazsa olmazımız. Sane’yi ne yapacaz bilmiyorum. Yunusu 10 noda kullanmak da verimsiz kılar mı çocuğu?!
Forvet sıkıntı yok, ancak bugün forvetimiz yok. Bir de duran top kullanıyor Sallai efendi.

Yeri geldiğinde topa basmayı yeri geldiğinde saldırmayı bilmeliyiz ki öğrenmedik öğrenemeyecez de Okan hoca işe. Kaan hangi mantıkla rakımda ve neden sözleşmesi uzatıldı, bilmiyorum.
İçeri girmeden gol yememiz ise harika oldu: ayaklar yere inmiştir umarım, hem tarafların hem takımın.

Kayseri'ye oynadığın gibi Avrupa takımlarına oynamaya çalışırsan böyle oluyor işte. Bir tane saçma sapan gol bir tane de geçiş yiyip oturuyorsun. Ligde full baskı oyna bir şey demiyorum ama Avrupa maçlarında bu işlemiyor. Savunmada minimum risk alan daha dengeli bir oyuna ihtiyacımız var.

Şu Kaan yüzünden ne adamakıllı sağbek alabiliyoz, nede orta saha nede stoper. Zurnanın zırt dediği yer Kaanın olması. Göya o mevkileri yedekliyor. Her olduğu avrupa maçında yenildik. Sçtık batırdık. Okan hocayı Kaan sevdası yiyip bitircek ahada görceksiniz.

Çok faydalı bir maç oluyor yanlız. Ligde bu oyun Osimhen-Barış vs kadroya girince her türlü götürür ama Şlde elek ederler. Şl maçları için ayrı bir oyun planı belirlememiz lazım

Ulan taraftar artık rüyasında bile avrupa takımından kontra yemeye başladı. Travma oldu. Oyewusi denince tüylerimiz dikeliyor

Kaicsmizdro eksik ama Okan hocanın kafa aynı, pres diyor başka birşey demiyor, geçen sezon lemina geldikten sonra uygun bir oyun bulmuştu ama onu devam ettirmesi lazım, şu kafa ile clde başarı hayal olur, sığır prese hayir
3. Bölgede Boşa pres yapip kontra yedirmeyi seviyor hocamiz. Git 2. Bölgede bas üstüne cek kontra biz yapalım.dusunsene elinde Barış sane osimhen var kontra yapmaya calismiyoruz

Sallai önde ne yapti? Biraksana yerinde sag bek oynasin. Cagriyi forvet oynat yine bundan iyidir. Kaan en fazla 6nin yedegi olur.
Altyapıdaki forvet oyuncuları ne düşünüyordur acaba ? Forvet oynayacak oyuncu yokken hazırlık maçında bile oynatılmayınca o oyuncudan nasıl motive olmasını bekleyeceğiz ?

atletik bek ve stoperler olmadan pres oyununda bu gollerden iyi pas yapan takımlar bize çok atar
kaan, apo uygun değil bu oyuna

Neyse yav hazırlık maçı zaten Avrupa maçlarında bunların hiç biri olmayacak zaten niye boş yere sallıyoruz ki

Yenilmemiz inanın bizim hayrımıza olur
Takımın kalecisi..stoperi..sağbeki yok..
Morata gidecekse yedek forveti yok

Gevşek gevşek transfer daha yeni başladı demenin alemi de yok

maçta konuşulacak bişey yok, clde farklı oluruz sol stoper sağ bek kaleci gelince

Kaan sağ bek değil olmuyor işte adamı zorlamanın kendimizi yakmanın manası yok daha fazla.

İlkay gelmeli acil veya Sane ok ise bu işe Mertens ikamesi Sane olmalı Sara olmuyor orada

Günah keçisi Kaan olmamalı. Tercih eden Buruk, oyuncu alamayan yönetim. Kaan ne yapsın ki.

Bu sene ucl de önde baskı olayını yapacağını sanmam hocanın özellikle dis sahads

Geri
Üst Alt