Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-2 Lazio | MS | 2 Ağustos | TV100 & S Sport+

Hazırlık maçı diyorsunuz da geçen sezon 7 hazırlık maçında 36 gol yedik bu da Avrupa'ya yansıdı

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sezon kaç yedik? Nasıl bu sezonki diğer hazırlık maçlarına bakıp uçulmamalıysa buna bakıp öldük bittik denmemeli. Bu maç özelinde 2 golü yememize sebep adam Sanchez mesela yine maçın en kötülerinden biri Lemina bu adamları mı gönderilim şimdi Kaan ile birlikte? Bazı eksiklerimizi gördüğümüz bir maç işte.

Sağ bek sağbekte oynar
Sol bek solbekte oynar
Stoper stoperde oynar
6 numara 6 numarada oynar
8 numara 8 numara oynar
Santrafor santraforda oynar
Kanat kanatta oynar
10 numara 10 numarada oynar
Kaleci kalede oynar

Abuk sabuk oyuncu yerleştirmelerinden sıkıldım vallahi

Bu sezon kaç yedik? Nasıl bu sezonki diğer hazırlık maçlarına bakıp uçulmamalıysa buna bakıp öldük bittik denmemeli. Bu maç özelinde 2 golü yememize sebep adam Sanchez mesela yine maçın en kötülerinden biri Lemina bu adamları mı gönderilim şimdi Kaan ile birlikte? Bazı eksiklerimizi gördüğümüz bir maç işte.
Ben öyle birşey demedim ki hazırlık maçı diye küçümsemek anlamında söyledim illaki lige veya Avrupa'ya sirayet ediyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca geçen seneden hiç ders almamış, bu oyunla Avrupa da başarılı olamayız, hazırlık maçı diyip geçmemek lazım, transferle düzelecek bir sorun değil bu.

SM-A065F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız 'bizim gol yemediğimiz takımdan 2 tane yediler' diye ne umutlanıyordur ezikler
🤣🤣🤣

Umutlanmak için bahane arayanlar..

ne lemina ne torreira

bu takımı geriden sara dışında kşmse çıkaramıyor

o da önde sıkıntı yaşıyor

Yalnız 'bizim gol yemediğimiz takımdan 2 tane yediler' diye ne umutlanıyordur ezikler
🤣🤣🤣

Umutlanmak için bahane arayanlar..
abi bana yine söveceksiniz ama fener lazio macini izledim

lazio pozisyona giremedi dogru duzgun

ilk yarida cok düzensiz oyunumuz vardi maalesef

CL de ilk iki torbadaki takımlara karşı elek oluruz 3 ve 4. torbadaki takımlarla yapacağımız maçlar CL deki kaderimizi belirler.

Geri
Üst Alt