Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-2 Lazio | MS | 2 Ağustos | TV100 & S Sport+

Hazirlik macinda yine oyunculara sovme, hocaya sovme, negatiflik basma baslamis. Bu kadar organize pres oyunu bize ligi yine kazandirir. Bugun Sallai yerine bir sanraforumuz olsaydi oyunda cok net kazanirdik.

Takim son 3 senedir ilk defa sezon oncesi bu kadar hazir, oynadigi oyun da Lazio gibi bi ekibe karsi cok dominant. Ahmed Kutucu haric herkesi cok begendim.

Ben Günay bir ay daha idare eder tarafındaydım ama yok abi yok, aman aman, hemen hafta içi birini indirmemiz lazım

Eksiklerimiz herkesin malumu fakat takım hayvan gibi iyi durumda sıkıntı yapmaya lüzum yok.

1754165213791.webp

Taraftar zaten şımarmaya başladı ben söyleyim. Böyle giderse serbest düşüş gelir
Yani eksikleri biliyoruz zaten evet Kaan oynamaz sag bekte herkes biliyor ama Osimhen sureci erken bile bitti ve imkansiz basarildi sag bekte en kotu Sallai veya gitmezse Jelert oynar ki eminim alinacak

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunusun neden burnundan kıl aldırmadığı bu maçta da belli oldu, adam alternatifsiz, bana mecbursunuz diyo, haklı da, top yapan adam sayımız çok az

Bu Yunus'u ve Barış'ı kesmek büyük aptallık olur. Öte yandan dokunduğu her top asiste dönüşen bir Sara ve futbol sihirbazı Sane var. Dünyanın belki de faal en iyi 5-10 forvetinden biri Osimhen var. Daha Icardi'si var. Kim kesilecek gerçekten çok zor.

Davinsonun golünde kim olmalıydı çıkarmak için topu. Az destekli yazın bari. Adam seni geçen sezon kaç maç oyunda tuttu

Ulan metehan profesyonel oyuncusun suta bak. Ofansta en üretken oyuncumuz yunus. Saneye süre lazim adapte olmaya ama yunus barisla oynasa farkli olur oda var önde oyanayacak oyuncu yoktu. Kaleci sag bek transferi yapilmali biran önce.

Osimhen - İcardi - Sane - Barış - Yunus 5'lisi avrupadaki kaderimizi belirleyecekler.

Okan Hoca'dan bir beklentim yok yine.

Geri
Üst Alt