Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-2 Lazio | MS | 2 Ağustos | TV100 & S Sport+

Lig başliyor Kutucu, Köhn, Eyüp, Kazımcan felan oynuyor. Morata, Cuesta, Frankovsi ortalarda yok! Stoper rotasyonu Nelson, Arda, Kaan, Jakobs olsa da yeterli. Acil kaleci, sağ bek, yedek orta saha alıp keyfimize bakalım

kazımcan
eyup
cuesta
nelson
metehan
morata
köhn
yusuf demir
jelert
zaniolo
berkan
frankowski
ahmet kutucu

13 oyuncudan gençleri kiralayıp kalanı bonservisiyle dehlememiz lazım.

Bardakçı, Kaan Ayhan, Gabriel Sara isimleri bu takımda olmamalı. Sara adlı ne yaptığı belli olmayan şahıs yerine İlkay Gündoğan, Bardakçı yerine elit bir stoper şart. Kaan ile sözleşme yenilenmesi rezaletine ise değinmek bile istemiyorum
Tabelada adımıza 2 gol yazıyorsa Sara borçluyuz. Bari bu maçta yazmasaydın

Şlde böyle önde baskı oynayacaksak sağ beke boey ya da onun muadili bir adam, davinsonun yanına da sol ayaklı davinson lazım. Geçiş oyununda rakipler hantal bölgeyi bulup ordan oynamaya çalışacaklar Abdülkerimle Kaanla falan bu oyunu oynamaya çalışırsak AZ-Young Boys fiyaskoları yaşamaya devam ederiz.

Hazirlik macinda yine oyunculara sovme, hocaya sovme, negatiflik basma baslamis. Bu kadar organize pres oyunu bize ligi yine kazandirir. Bugun Sallai yerine bir sanraforumuz olsaydi oyunda cok net kazanirdik.

Takim son 3 senedir ilk defa sezon oncesi bu kadar hazir, oynadigi oyun da Lazio gibi bi ekibe karsi cok dominant. Ahmed Kutucu haric herkesi cok begendim.
Bazen cok gereksiz anlam yukleniyor takimin en onemli oyunculari yok Kaleci gelecek,Osi,Belki Icardi no 10 Baris Yunus daha ne olsun yahu ayrica sol stoper ve sag bek deniliyor zaten ama orta saha kesinlikle yedeklenmeli

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hazırlık maçı skor önemli değil ama;

Umarım Osi ilk lig maçında süre alabilecek durumdadır. Barış kesin başlamalı ama.

Yine umarım ilk lig maçına kadar kaleci alınır hatta mümkünse maça başlar.

Takımı beğendim genel olarak eksiklere göre normal, ANCAK! son hazırlık maçı hala gönderilecek adamlar niye oynar hoca! Kazım, Köhn, Nelsson’un işi ne? Cuma lig maçı var, farkındasın dimi… Geçen yıl da aynı haltı yedin. Son maça kadar göndereceğin adamlara süre vermek adına as oyuncular yeterince süre alıp hazırlanamadı. Gördük ebemizin örekesini.

Güzel ve faydalı bir maç takım önceki sezonlara göre çok daha iyi durumda sezon başı için. Bunca eksiğe rağmen Lazio'nun 3 katı şut çekmişiz bunu olumlu görebiliriz. Maçtan çıkarılacak notlar şu şekilde ; Eren-Jakobs ikilisini zorunda kalmadıkça aynı anda kullanmamak lazım takımı tamamen kilitliyor ikisinin birlikte oynaması. Sane kalitesini gösteriyor ama takımla uyum sürecinde daha iyi olacak. Torreira ve Sara takımın en kilit oyuncuları bu sezon yine büyük iş düşecek bu ikiliye. Yunus takımın en kreatif oyuncusu tüm takımı tek başına oynatabiliyor kısacası vazgeçilmez bir oyuncu. Sallai önde değil bekte değerlendirilmeli ön taraf için yetersiz. Kaan'ı sağ bekte kullanma işini azaltmak hatta bitirmek lazım orta sahayı ve stoperi yedeklemesi en ideali. Günay çok dağınık ve kötü bir maç çıkardı yabancı kaleci takviyesi şarttır bu takıma. Umarım Osimhen'i Antep maçıyla beraber kullanmaya başlarız çünkü forvetsizlik takımı geriye çekiyor Icardi ve Osimhen'i hızlıca denkleme katmak gerekli.

Ahmet kutucuya o parayi taraftardan biri verse okan hocam cikip"futbol fm oynamaya benzemez derdi"kendileri alinca sıkınti yok.

Hazırlık maçı skor önemli değil ama;

Umarım Osi ilk lig maçında süre alabilecek durumdadır. Barış kesin başlamalı ama.

Yine umarım ilk lig maçına kadar kaleci alınır hatta mümkünse maça başlar.

Takımı beğendim genel olarak eksiklere göre normal, ANCAK! son hazırlık maçı hala gönderilecek adamlar niye oynar hoca! Kazım, Köhn, Nelsson’un işi ne? Cuma lig maçı var, farkındasın dimi… Geçen yıl da aynı haltı yedin. Son maça kadar göndereceğin adamlara süre vermek adına as oyuncular yeterince süre alıp hazırlanamadı. Gördük ebemizin örekesini.
sarı kart cezası var galiba osimhenin?

Baskılı oyunu oyuncular değişse bile sürdürdük hatta vitesi değişikliklerden sonra daha da arttırdık takımı hazırlık döneminde beğendim

Sara bir daha asla 10 numara oynamasın cidden eziyet oluyor maçı izlemek. Gerekirse ileride Barış-Yunus-Sane önlerinde Osimhen oynayalım. Sane ile yunus maç içerisinde yer değişir sürekli. Ayrıca Barış olmadığı zaman hücumda ağır çekimde kalıyoruz cidden çok değerli bir kez daha anladım

Tabelada adımıza 2 gol yazıyorsa Sara borçluyuz. Bari bu maçta yazmasaydın

Bosuna okuma hocam, buradaki bazi kisiler hep boyle. Bu mentalitedeki insanlara bakarsak son 3 senedir kume dustuk sanarsin.

Bazen cok gereksiz anlam yukleniyor takimin en onemli oyunculari yok Kaleci gelecek,Osi,Belki Icardi no 10 Baris Yunus daha ne olsun yahu ayrica sol stoper ve sag bek deniliyor zaten ama orta saha kesinlikle yedeklenmeli

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katiliyorum. Lemina max 15-20 mac cikarir bu sene. Kesinlikle yanlarina bir isim lazim.

Geri
Üst Alt