GSCimbom
Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-6 Tuzlaspor | MS | 28 Ocak | Maçkolik
Ahmet Bayram

Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-6 Tuzlaspor | MS | 28 Ocak | Maçkolik Sayfa 18

Ahmet Bayram ·

Cevap
943
Okunma
43,8K
Sayfa
18/48
Ulan Flamengo’lular forveti kaleye koyabilir diyordu. Doğruymuş. Bu adamla olmaz. Gedson-Diawara yapıp galibiyet serisine başlasak bile olmaz. Neyse sene sonuna kadar bir winner’lık göremezsem bu loser’ın en büyük hater’ı olacağım.

Defans yok mu? Bu ne yazılanlara göre adamlar orta sahadan topu alıyor ve gol atıyormuş gibi. Bu nasıl taktik Torrent eğer saçma denemelere devam ederse Alanya maçında falan 2maça kalmaz gider gitmeli de. Hazırlık maçı skorlarını dikkate almam ama bir zahmet Tuzlaspor'dan da fark yemeyelim.

5 maç olacak galibiyeti geçtim beraberlik yok. Eleştirmem demiştim ama bu nedir kardeşim ? Tuzla'dan 4 tane yiyecek kadar kötü değil bu takım. Demek ki hoca bir şeye yaramıyor. Kaliteli hoca her kadro da kendisini belli eder. Bu Torrent'in bize bir gram katkısı olmayacak. Kaldığı sürece de galibiyeti geçtim beraberlik almamız kolay değil.

Yav bu topçular Giresun’a da Denizli’ye de aynı saçmalıklarla maç verdiler. Forumdan 11 adam toplasak daha kafa kafaya geçmesi lazımdı şu maçın.

Geri
Üst Alt