Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-6 Tuzlaspor | MS | 28 Ocak | Maçkolik

Bu forumdan herhangi birini seçseydik teknik direktör olarak takım daha iyi oynardı herhalde ya da hiç teknik direktörsüz bile daha iyi oynardık Torrent'in kaldığı her dakika takım küme düşmeye bir adım daha yaklaşır derhal torrenti gondertmeliyiz Burak elmasa

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

neler karıştırıyorsa sahada yayını bile iptal ettirmiş 60 dk da 4 yemiş

Sokakta random birisine 30 milyon versen takim kurmasi icin bu kadar rezil olmaz

silahlar konuşmasın

Golü atmış.
632x314-galatasarayda-fark-yaratan-isim-omer-bayram-1572779755638.webp

Yıllardır oynanmayan futbola olumsuz yorum yapınca kıyameti kopartanlar 1 aylık adama suç bulmaları da ayrı bir manidar oluyor. evet fatih terim kötü bir td aksini iddia edenle yüz yüze sabaha kadar karşılıklı tartışabilirim. şuan ki durumumuza sebep olan en son kişi torrenttir. he torrent tutar tutmaz zaman kaybıdır değildir iyi td veya kötü td. bunlara bir şey diyemem ama ft ile de 4 yıldır ne durumda olduğumuzu görmeyenler görenlere de laf edenler bir zahmet 4 yıl beklesinler demek ne kadar saçma olursa yaptığınız torrent üzerinden yorumlarda bir o kadar yanlış.

Bu başkan mahvetti takımı. Hala. Macera peşinde. Yuhhh.

Önce IŞITAN GÜN denilen Sapığa haddini bildirip döve döve kulüpten uzaklaştırmak gerekiyor. FM mi lan GALATASARAY kulübü, ben size diyeyim Muslera'yı da yollayacaklar. Eğer GALATASARAY taraftarı birlik olup bu yönetimi devirmezse sonumuz kötü gidiyor.

Adamlar orta sahadan yürüyerek geçip gol atıyor, son 20 yıldır bu kadar rezil yetenek özürlüsü top tepicinin bir araya geldiğini görmedim.

Acilen 5li savunmaya geçiş yapması lazım hocanın.

Herifler 6 kişi basıyor orta sahada bir galatasaraylı yok. Sokayım sizin pas futbolunuza ya topu alıp ileri atacaksın 6 kişi oyundan düşecek.

Bu pas futbolunu ortaya çıkaranın allah bin türlü belasını versin

Geri
Üst Alt