Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-6 Tuzlaspor | MS | 28 Ocak | Maçkolik

Aynen yaa Gomis, Fernando, Ndiaye, Mariano, Nagatomo, sakatlanmayan Luyindama, Lemina, Gedson falan hiç yarar vermedi. Bu sene Cicu, Morutan, Boey, Nellson falan da çöp. 4 yılın 2'sinde şampiyon olmadı. Parasızlıktan her sene kiralıklara yönelip her sezon sıfırdan takım kurduran yönetimin, yine parasızlıktan takıma gençleri dolduran yönetimin hiç suçu yok. Hatta yönetim, başkan, transfer ofisi falan kapatılmalı, nasıl olsa her b.ktan terim sorumlu.
son 2 yilda yapilan transfer sayisi 26 , tutanlar kim bunlardan ? Ndiaye Fernando Mariano Nagatomo filan 5 sene once transfer edildi peki ya ondan sonra kendi kendini ele veriyorsun Lemina ve Gedson bunlardan hangisi bizim ?

Son golü izledim bana yetti. Oyuncu kimdi bilmiyorum ama kendi ceza sahası içinde çalım denedi ve kaptırdı gol oldu. Ben artık bu işte farklı şeyler arıyorum kendi ceza sahası içinde çalım denemek nedir ya?

Tuzla takımı ile formaları değiştirsinler lige öyle devam edelim !

Para cezasi kadro disilar gelir mi bu sonuctan sonra antreman maci deyip gecmeyin resmen rezalet nerde görlümüs koca galatasarayin böyle bir takimdan fark yemesi?

Bu ezikbahceye gülmeyecegim artik adamlarin yasadigi herseyi bizde yasamaya basladik adamlarda boludan 6 yemisti

Maçı canlı yayına kapatınca bu rezilliği de kapattığınızı sanıyorsunuz değil mi? Akılsız herifler 😂

tarihimizde 6'da fazla yemişliğimiz yok hoca bitir!!!

Geri
Üst Alt