Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-6 Tuzlaspor | MS | 28 Ocak | Maçkolik

sizin ben oynuyacağınız futbolunda ,bu hocanında ,bu hocayı getiren başkanında ,taylanında ,ömerinde halilinde marcaonunda ,,,,, Allah cezanızı versin

Başkanlar rezil olabilir, antrenörler berbat olabilir. Ancak sahada hazırlık maçı bile olsa hainliğin açıklaması olmaz, olamaz. Bu tabloya sebebiyet veren futbolcular tespit edilerek teker teker sözleşmeleri feshedilmeli. Net şekilde sabotaj mevcut. U21 çıksa bu skoru almazdı.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yani sahada hiç bir şeyi iplemeden aptal gibi yürüyen topçular sürüsü var. Torrent in bu şekilde yürüyerek oynayın dediğini düşünmüyorum resmen oynamıyor lar bu salakca nazli nazli top oynamaları koca çınara küme düşürtecek.

BU GERİZEKALI FUTBOLCU TOPLULUĞU KENDİLERİNİ BİR BOK SANIYORLAR ŞAMARIMIZ AĞIR OLUR HABERLERİ YOK.

6 gol yeniliyorsa oyuncuları suçlamaya gerek yok. Atamasa suçlanır. Hoca hocaya benzemiyor. Taktiksel olarak oyuncu deniyor, bu maça bakılmaz falan denmiş, taktiksel olarak berbat bir hocaymış o zaman. Üzerine düşünmeye bile gerek yok. Sene sonu için Alman bir hoca... Acil!!!
Hischmet Schwartzman diye bir TD keşfettim, tam bize göre...

(İyi uydurdum mu Almancı arkadaşlar?!)

Küfür etmeyeceğim! Küfür etmeyeceğim!

Ceza almayacağım!

Galatasaray'da son 3 yılda paralel bir yapı oluşturulmuş bu artık bariz.
Özellikle Arda Turan, Taylan, Ömer, Oğulcan gibi isimler kadro dışı bırakmayı geçtim direkt gönderilmeli.
şu 3 nüğ boş bıraksan bu üçünü alacak gerizekalı bir takım yok bu ligte bir ihtimal kırmızı beyaz gruptan bir takım çıkar

Rezalet olm tuzladan 6 hazirlik macida olsa yenmez.

terimci futbolcuları kadro dışı bırakmak lazım yeter lan haysiyetini ve şerefini hatırlamalı bunlar
hala terimci diyorsun ne teriöi sanki kenardaki torrent hoca mı bize adam gibi bir hoca lkazım hoca 60 yaşında ne olduğu belli olmayan ispanyol değil

Geri
Üst Alt