Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.103
- 17.812
- 2.228
sizin ben oynuyacağınız futbolunda ,bu hocanında ,bu hocayı getiren başkanında ,taylanında ,ömerinde halilinde marcaonunda ,,,,, Allah cezanızı versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hischmet Schwartzman diye bir TD keşfettim, tam bize göre...6 gol yeniliyorsa oyuncuları suçlamaya gerek yok. Atamasa suçlanır. Hoca hocaya benzemiyor. Taktiksel olarak oyuncu deniyor, bu maça bakılmaz falan denmiş, taktiksel olarak berbat bir hocaymış o zaman. Üzerine düşünmeye bile gerek yok. Sene sonu için Alman bir hoca... Acil!!!
Yaparlar valla, durum çok kaotik bir hal aldı. Bildiğin harami olmuş bu futbolcular.Çift idmanın intikamını bu maçta aldılar sanırım oyuncu grubu.
şu 3 nüğ boş bıraksan bu üçünü alacak gerizekalı bir takım yok bu ligte bir ihtimal kırmızı beyaz gruptan bir takım çıkarGalatasaray'da son 3 yılda paralel bir yapı oluşturulmuş bu artık bariz.
Özellikle Arda Turan, Taylan, Ömer, Oğulcan gibi isimler kadro dışı bırakmayı geçtim direkt gönderilmeli.
Düşersek TFF 1. Ligde 7 yabancı sınırı var geliştireceğim diyerek aldığın yabancıları oynatamayacaksınHayir dusersek cikamayiz diye de korkuyorum simdi
ite köpeğe güldürdünüz helal olsun
hala terimci diyorsun ne teriöi sanki kenardaki torrent hoca mı bize adam gibi bir hoca lkazım hoca 60 yaşında ne olduğu belli olmayan ispanyol değilterimci futbolcuları kadro dışı bırakmak lazım yeter lan haysiyetini ve şerefini hatırlamalı bunlar