Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

benim billetler de bugun alinmasi lazimdi arkadas tarafindan... bekliyorum Ilk kez TT Arena ya gidiyorum :)

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Ali Ece de ismi, ne şerefsizliğini gördün adamın?

Ayıptır.

Bi şerefsizliğini görmed,dünkü programında bahsediyordu Liverppol taraftarı olarak gideceğinden bende lafın gelişi dedim yani.Üstelik futbola resmen aşık olan birisi ve programıda bana çok şey katmıştır.

Güney Tribün'den aldım biletimi uzun uğraşlar sonucunda.Yarın Arena'dayım.:)

istanbuldaki milan finalinden bahsediyor genellikle

Biletixten aldığımız biletleri yarın biletix gişesinden tedarik edebilirmiyiz?yoksa bugun almak mı gerek?

Liverpool'lular Istanbul'a özel bir sempati duyar.

Twente maçından ders çıkaran ve İnter önünde bunu gösteren F.T imkanı yok böyle bir kadroyla çıkmaz bu dakkadan sonra.Şu 4-42 sevdasından vazgeçsek artık.Bi juventusta bi bizde kaldı bu sevda:)

Elmander forvet oynamayacak.

Bir dönem nasıl Gudjhonsen forvet arkası, orta saha arası bir mevkide oynadıysa Barcelona'da aynı işi yapıcak.

Ve ki o kazma Gudjhonsen o bölgede en iyi topunu oynamıştı. Bence Elmander bu işi çok güzel kotarır. Zaten kariyerinde de o bölgede oynadığı maçlar oldu bir çok defa.

Öff 2 saattir kuyrukta bekledik. :o

GsBonus almak lazım.

Zorda olsa aldık bileti, Batıdayız.

Bu arada blok 403 ama ben 401 e geçsem izleyebilirmiyim. :asd:

Kale Arkasi biletleri tükenmis.

İstanbul'da olup şu maça gitmek vardı

Bu biletlerden de iyi kazandırıyoruz yönetime. 50 000 bilet alınsa;

En azdan hesaplasak 40 TL'den. Yani 50 000 bileti de 40 TL'den hesaplarsak,

2 Milyon yapıyor.İyi para. :D

Bu biletlerden de iyi kazandırıyoruz yönetime. 50 000 bilet alınsa;

En azdan hesaplasak 40 TL'den. Yani 50 000 bileti de 40 TL'den hesaplarsak,

2 Milyon yapıyor.İyi para. :D

ki 400 liraya kadar çıkıyor biletler . 3.5 milyona yakın hasılat. al sana arshavinin 1 yıllık ücreti :D

Yeni stad ile birlikte CL'yi ilk gördüğümüz yıldan itibaren finansal olarak çok büyük adımlar atarız. Öncelikle CL'ye gitmeyi başaralım gerisi kolay. CL'ye katıldığımızda kombine+lisanslı ürün+flaş transferler ile harika bir kombinasyon yaratılır.

fener maçında 50 bin civarı kişi vardı hasıtlat 5 trilyonu geçmişti bu maçtada görür o parayı sık sık boşluklarda yönetim hazırlık maçı düzenlemeli finans için sadece bilet olarak algılamayın restaurant cafeler store vs daha çok ektra para gelecek 1 maçtan

antalya ua ile geliyorum 12 saatlik yol akşam 7 de yola çıkıyoruz ;)

gidiş geliş tam 1 gün yol çekecem sırf arma için ;)

26 sayfa var hepsindede 1 kere verdin bu mesajı :D

yalnış anlama ilk defa geliyon olacak bu heyecan :asd:

Geri
Üst Alt