Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

liverpool tv gösterecekmiş. türksatta var mı acaba bu kanal ? :D

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

So, Insua will play for us in the first half and for them in the second half, right???

Adam İnsua'nın ilk yarı L'pool, ikinci yarı da bizde oynayacağını söylemiş. Aslı var mıdır acaba ?

Kesin gelirlerdi zaten 1000 euroya hazırlık maçına.

Biraz genis düsün. Bir Ingiliz sırf hazırlık macı icin gelmez. Aynı zamanda Istanbulu dolasmaya gelir veya buna kısa bir tatil'de denebilir.

Biraz genis düsün. Bir Ingiliz sırf hazırlık macı icin gelmez. Aynı zamanda Istanbulu dolasmaya gelir veya buna kısa bir tatil'de denebilir.

Her türlü sonuçta bir hazırlık maçı için 1000 euro vereceklerini düşünüyor olman cidden üzücü. 1000 euroya gidiş geliş, kalış dahil 2 gecelik bir İstanbul tatili ve bilet fiyatı olsa anca gelir adamlar.

liverpooltv gösteriyomuş maçıııııııııı.net üzerinden izleriz maçı :n:

Her türlü sonuçta bir hazırlık maçı için 1000 euro vereceklerini düşünüyor olman cidden üzücü. 1000 euroya gidiş geliş, kalış dahil 2 gecelik bir İstanbul tatili ve bilet fiyatı olsa anca gelir adamlar.

Is yerimin tam karsisinda Cheatau Elan Hotel var. Ayni zamanda bir sarap fabrikasi. Ingilizler her ay gelip $3000 sirf o sarap fabrikasini gezmeye, bir bardak tatmaya ve 2 gece otelde kalmak icin harciyo. Burada bulunduklari sure icerisinde yemege, giyime, alis verise harcadiklari cabasi. Bana bildigim seyleri anlatma.

Taraftarımızdan kibarca Liverpool'a jest yapmalarını bekliyorum.(oyuncular sahaya cıkarken alkıslamak vs. gibi) Abartmamaları lazım

Tam avrupai, klas bir hareket olur.

Olumlu puan toplarız.

Anfield'da alkışlarla karşılanırız.

Güzel, şık olur.

İlk defa arenaya gidicem...İnşallah yeneriz..

Is yerimin tam karsisinda Cheatau Elan Hotel var. Ayni zamanda bir sarap fabrikasi. Ingilizler her ay gelip $3000 sirf o sarap fabrikasini gezmeye, bir bardak tatmaya ve 2 gece otelde kalmak icin harciyo. Burada bulunduklari sure icerisinde yemege, giyime, alis verise harcadiklari cabasi. Bana bildigim seyleri anlatma.

Tamamen mantıksız bir kıyaslama, o insanların maça gelip bilet alacağını sanıyorsan bir kere zaten sana bilmediğin bazı şeyleri şu anda öğretmiş oluyorum emin olabilirsin. Ayrıca o 400 liralık biletlerin tribünün 1000 euroluk yapılması ve o tribünün hepsinin satılacağını düşünmen de daha içler acısı bir durum bana göre. Hazırlık maçına 1000 euro verecek İngiliz de Prens Harry'nin askerlik arkadaşıdır büyük ihtimalle.

Alkıslamak falan gecin bunları. Biz ne yaparsak yapalım onlar icin barbar Türkler olarak kalacagız.

Onlara en kibar karsılamamız; "Ali Sami Yen cehennemine hos geldiniz".

galagr3.jpg

Geri
Üst Alt