Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | 28 Temmuz | Maç Sonucu

çok net soyledi çok net, yasananlar içerde kalmadı dedi, herkes birbirine rahatça arkasını dönebilmeli dedi kim bu yonetici ya

Terim'e biri çok para harcattırıyorsun diye ayar vermiş. Buda Sedat Doğandır :\

Adnan Öztürk , Ali Dürüst çatışmasının okları , teknik ekibe kadar sıçradı . Calzede ve Kenyo'nun acısını çıkartıyor ...

selcuk INAN helal olsun sana kocum :tiphat: bin kere helal olsun

sen neymissin be bu senenin en iyi transferi aslanim benim

Lass ı unutalım beyler, zaten o bölgede Melo akar artık.. Ebue ve bir atak oyuncusuyla bu iş tamamdır.

Adnan Ozturk'u bu isin icine katmayalim arkadasalar. O gercek bir profesyonel. Bulent Tulun ve Sedat Dogan'i kasdetmistir. Oteki turlu fikir ayriliklari takimda olur. Adnan Ozturk camiamiz icin bir nimettir ve Unal AYsal'dan sonraki en buuk baskan adayimizdir.

Terim'e biri çok para harcattırıyorsun diye ayar vermiş. Buda Sedat Doğandır :\
bizde ona ayar verirsek görür o kim ki fatih terimin yanında ????:ofatih terim ezer onu bir bakışıyla !bundan sonra istenilenler olacak ardı ardına .

Arkadas hem basarı istersin hem de hocaya para harcattırmamak istersin nasıl zihniyettir bu?

Ünal Aysal iş hayatında yıllarca bu krizlerin üstesinden gelebilmiş biriydi, tecrübesiyle burda da dengeleri ayarlar merak etmeyin.

Ünal başkana güvenim tam.. Bu açıklamalardan sonra gerekli kişileri muhakkak uyaracaktır.

Beyler küfretmedim, mesajimi niye "küfür" diye editliyorsunuz.. Haksiz miyim ama ? Adamlar Imparator daha göreve baslamadan arkasindan is çevirmeye baslamis..

Terim'e biri çok para harcattırıyorsun diye ayar vermiş. Dediklerinden bunu anladım.Ben Galatasaraylıyım,Kongre üyesiyim zarar vermem dedi.

hocanin yaptigi konusmaya ,izledigim mactan daha cok sevindim ;artik bazi seyler degisiyor kimse karsisinda naif Skibbe var zannetmesin ,bundan sonra teknik direktor yeme devri kapandi

2 kere kötü sonuç alsın biraz ülke futbolunu kötülesin Schuster'e yapıldıgı gibi tüm basın tavır alır.Schuster büyük adamdı basına hakettiği yeri gösterdi...

sedat dogan dediginiz geçen günlerde transfer bütcemiz 6 m euro diyen beyfendimi acaba

Bir atak oyuncusuyla görüşüyoruz dedi mi hoca ?

Melo candır,canandır,adamdır tek maçla bunları söylüyosun diyenlerede ligdeki ve hazırlık maçlarını önümüzdeki günlerde izlemelerini öneriyorum

Cana = Melo diyen cahildir Canayı çok severim ancak Melonun bugun attıgı isabetli pasları acaba bu sezon atabildimi hele bi ara pası var :o

Geri
Üst Alt