Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | 28 Temmuz | Maç Sonucu

Beyler gelişmeleri takip edemedim bu Sedat Doğan bir şey mi yaptı?

ünal aysal fatih terimi rahat ettirir!gereken yapılır !merak etmeyin !hatta aysal başkan lassı almaya tekrardan ikna bile eder hocayı !faith hocanın gönlü alınmalı !

ali dürüst falan varken ne konuşuyor bu herif.

Adnan Öztürk , Ali Dürüst çatışmasının okları , teknik ekibe kadar sıçradı . Calzede ve Kenyo'nun acısını çıkartıyor ...

Sedat Dogan: galatasaray in genc yoneticisi. yoneticilerin futboldan anlamadigi icin futbola karismamasi gerektiginin tip ornegi, az once ntvspor'da yaptigi aciklamalar aslinda galatasaray'in transfere yapmasina gerek olmadigini hatta turkiye'nin en iyi kadrosuna sahip oldugu, ortasahasiyla,defansiyla ve forvet hattiyla ongormus. fatih terim hakli yoneticileri florya ya sokmamakta.

eksisozluk

Not: 17 temmuz da bole bir aciklama yapmis.

basın toplantısının videosu var mı acaba?

Sedat Doğan akıllı olsun akıllı!!

Klübün forvetleri resmen "sallayın forlani Drogbayi burada goç gibi yiğitler var" dediler

sdogan.jpg

SEDAT DOĞAN

1971, İstanbul doğumlu olan Sedat Doğan orta öğretimini Galatasaray Lisesi'nde tamamladı. Lise eğitiminin ardından Lozan Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Sedat Doğan; avukatlık ve danışmanlık, gayrimenkul geliştirme, enerji ve medya sektörlerinde icra kurulu üyelikleri yapmaktadır. Bir dönem Cem Vakfı Başkanlığı yapmış olan Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim görevlisi İzzetin Doğan'ın oğlu olan Sedat Doğan İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Alın alın alın bunu

buram buram burjuva kokan,parlak takım elbiseleri içinde sadece boy gösteren

taşın altına elini hiç sokmayıp,çalışanı eleştiren.

Olmamış,daha iyi olabilirdi,eh işte,ben olsaydımcı karakterler sonunuz tükenmedi.

Sadece Galatasaray adasında elinde viski bardağı lak lak yapıp bunu iş zanneden

En ufak bir olayı gazetelere servis yapanlar lanet olsun size.

Anladığım kadarıyla hoca kimsenin kellesini istemiyor yönetimden. Sadece birbirlerine güvenmeleri gerektiğini ve bu güvenin de her şeyi dışarı taşıyarak yaratılamayacağını söyledi ki sonuna kadar haklı.

O dönemi bilmeden sallıyorlardı. Yahu dönemde istediği hiçbir oyuncu alınmadı.
o dönemde ne olduğunu bilmeyen aptal cahillerden biride benim .fatih terim çok iyi bi teknik direktör :=)

basın toplantısının videosu var mı acaba?

Videosu yok elimde şu anlık ama.

Fatih Hoca kisaca ; Benle derdin olan buyursun gelsin konusalim GS terbiyesi icinde ancak kimse arkamdan konusmicak, sorunlari icimizde halledicez. ben benden 20 yas kucuklere bile bu GS terbiyesi icinde SIZ demesini bilirim ama herkes de haddini bilecek, kol kirilacak yen icinde kalacak dedi. Ayrica Eboue ve bir atak oyuncusu istegdini, ayrica yerli-yabanci transfer yapmalri gerektigini, bununda hem simdi hem gelcek icin oldugunu soyledi..

sedat doğan LİSELİ DETECTED

Bu Sedat Doğan bizim Nihat Doğan'ın akrabası olmasın lan?

arkadaşlar çalıştığım için maçı seyredemedim varsa özetin bir linkini atabilirmisiniz

O dönemi bilmeden sallıyorlardı. Yahu dönemde istediği hiçbir oyuncu alınmadı.

Bunlarda sallama bitmez kardeşim.Bir kaç sayfa öteye gittim bi kaç elemanda yok L.poll yedek takım ile çıktı yok bu oynamadı şu oynamadı demiş.Ulan Kuyt,Carroll,Aquilani,Yunan,Joe Cole bunlar onların as futbolcuları değilmiydi.?

Geri
Üst Alt