Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

ultrAslan Belçika Madrid maçina organizasyon yapiyor, güzel bir deplasman olacak benim için.. :p :p ( bu maça gidemiyorum, kendimi tatmin edeyim böyle ) :D

Bu Ultraslan'in düzenledigi organizasyonlara nereden bakiyoruz yahu, sitesinde bulamadim?

Özel Almanya, Belcika siteleri falan mi var acaba?

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Salman reyis buralarda galiba :D

Bu Ultraslan'in düzenledigi organizasyonlara nereden bakiyoruz yahu, sitesinde bulamadim?

Özel Almanya, Belcika siteleri falan mi var acaba?

Yok, her ülkenin ultrAslan temsilcikleri var, onlarla irtibata geçeceksin.. Almanya'dan kim sorumlu bilmiyorum.. Biraz arastirsam bulurum.. Onlarin yaptigi toplantilara falan katiliyorsun, sonra yapilacak organizasyonlardan seni haberdar ediyorlar, telefonla falan sana ulasiyorlar.. Güzel oluyor.. Madrid, Hamburg, Bordeaux deplasmanlarine hep gittim.. Madrid maçina Almanya'da katiliyor, bence kaçirma :)

Ali Yildirim | Facebook

Almanya sorumlusu, bunu eklersen sürekli haberdar olursun organizasyonlardan.. Yalniz sürekli katilacaksin, bir gelip bir gitmezsen ocak disi kalirsin :D

Maçtayım akıllı olsun Liverpool :D Pegasus türübün akarrrrr...

coook sanslisiniz cok..

coook sanslisiniz cok..

Bütün kışı İstanbul'da geçir bisürü maça git leş gibi geçsin sezon tam adam gibi maç izlicez onda da yaz tatili olsun Aydın'a gel.. Şans bunun neresinde :(

Bütün kışı İstanbul'da geçir bisürü maça git leş gibi geçsin sezon tam adam gibi maç izlicez onda da yaz tatili olsun Aydın'a gel.. Şans bunun neresinde :(

olsun yaz tatili bitince gidersin yine maclara, bizde o sans da yok..

Valla Türkiye'de yasayanlar cidden çok sansli.. Biz Galatasaray hasretiyle neler çekiyoruz bi bilseniz :).. Ben bi ara cidden Istanbul'a tasinmayi düsünmüstüm sirf Galatasaray maçlarina her hafta gidebileyim diye.. Bu projeyi bir süre erteledim ama insallah bir kaç sene sonra ben de Istanbul'da sizlerle beraber olacagim :D

Yok, her ülkenin ultrAslan temsilcikleri var, onlarla irtibata geçeceksin.. Almanya'dan kim sorumlu bilmiyorum.. Biraz arastirsam bulurum.. Onlarin yaptigi toplantilara falan katiliyorsun, sonra yapilacak organizasyonlardan seni haberdar ediyorlar, telefonla falan sana ulasiyorlar.. Güzel oluyor.. Madrid, Hamburg, Bordeaux deplasmanlarine hep gittim.. Madrid maçina Almanya'da katiliyor, bence kaçirma :)

Madrid macina gitmeyi dusunuyorum kesinlikle bir arkadas daha var kafalarsam olacak bu is :D

Valla Türkiye'de yasayanlar cidden çok sansli.. Biz Galatasaray hasretiyle neler çekiyoruz bi bilseniz :).. Ben bi ara cidden Istanbul'a tasinmayi düsünmüstüm sirf Galatasaray maçlarina her hafta gidebileyim diye.. Bu projeyi bir süre erteledim ama insallah bir kaç sene sonra ben de Istanbul'da sizlerle beraber olacagim :D

Aynen oyle, ben de ileride Istanbul'a tasinmayi dusunuyorum.. Olacak insallah :D

Madrid macina gitmeyi dusunuyorum kesinlikle bir arkadas daha var kafalarsam olacak bu is :D

O maça Türkiye'den gitmeyi düşünüyorum ama hayırlısı :D Gitmişken Madrid Barselona falan gezeriz

Bernabeu'de oynanan Türkiye maçina gitmistim, acayip bir stat, o stat Galatasaray taraftarini agirlamali.. Gidelim, yikalim, gelelim :)

O maça Türkiye'den gitmeyi düşünüyorum ama hayırlısı :D Gitmişken Madrid Barselona falan gezeriz

Valla super olur uc tane futbol mabedi,camp nou,bernabau,mestalla :D (malum ben vlc de yasiyorum )

Aynen valla bu tasinma olayini bende düsündüm. :asd:

euro futboldan baska bir kanal veriyor mu maci yabanci da olabilir...

şimdiden stad çıkışını düşünmeye başladım.

Geri
Üst Alt