Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

_ertemsener ertem şener

pegasus tribunu fena bir pankart acacak .inanilmaz bir pankart var

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Mac hangi kanallarda gosterecek?

Ben fenerli bilirdim hep :o

melo ilk 11de beyler. merve terim söyledi

Hah Digiciler gene izleyemicek. Akşam akşam bana receiver arattırcaksınız :(

bu rah-e farda Ajax macinida sifresiz vermisti dogru bilgi olabilir. Facebook sayfasindada ayrica böyle birsey yaziyor.

SON DAKİKA!!!:

28 TEMMUZ "GALATASARAY-LİVERPOOL" TT ARENA'DAKİ HAZIRLIK MAÇINI RAH-E FARDA TV ŞİFRESİZ VERECEK!!!!!

22 Temmuzda bu yazilmis.

Frekans : 11988 H SR/FEC 5555 (5/6)

Türksatta sifresizmis herkez izler artik ^^

MeterM Meter Mevsimler

@3t1984 Kankacım ile Galatasaray Türbünlerinde Yerimizi alıyoruz ohh yeahhhh !

:o

bu rahe farda gösterecek olayı doğru olmayabilir bence.. geçen galatasaray-ajax maçını ordan izleyen varmı

bu rahe farda gösterecek olayı doğru olmayabilir bence.. geçen galatasaray-ajax maçını ordan izleyen varmı

yok göstermedi ajax maçını. ama tüm cl maçlarını ve premier lig maçlarını izledm ben :D

yok göstermedi ajax maçını. ama tüm cl maçlarını ve premier lig maçlarını izledm ben :D

ajax maçını gösterecek diye haber çıkmıştı ama zamanında demekki liverpool maçıyla ilgili çıkanlar da sallamasyon olabilir :(

Twitter kullanan arkadaşlar #fakirlerelink hashtags'ınden link alabilirler

GSTV | 19.30 "Maç Başlıyor" 2 takım değerlendirmesi, kampdan özel röportajlar 23.00 "90+" maç sonu değerlendirmeler ve maçın geniş özeti

Geri
Üst Alt